Dumitru Dragomir, întrebat de ce nu ia el FCSB-ul: „Fotbal egal pușcărie sau mai repede te duci în groapă, iar eu vreau să mai trăiesc” (VIDEO)

Dumitru Dragomir, întrebat de ce nu ia el FCSB-ul: „Fotbal egal pușcărie sau mai repede te duci în groapă, iar eu vreau să mai trăiesc” (VIDEO)

Dumitru Dragomir a susținut duminică, pentru B1 TV, că dacă ar fi avut 50 de ani, s-ar fi asociat cu alții pentru a cumpăra FCSB, mai ales că „25 de milioane ar fi mai nimic” și „sunt jucători pe care poți să iei în doi ani zeci de milioane”. Numai că „fotbal egal pușcărie sau mai repede te duci în groapă, iar eu vreau să mai trăiesc”, a mai spus Dragomir.

Declarațiile au fost făcute în contextul în care Gigi Becali a anunțat iar că vrea să vândă echipa: „Dacă dă cineva 25 de milioane, eu ies din fotbal!”.

Dumitru Dragomir, despre FCSB, fotbal și… pușcărie

„La prețul ăsta găseam 3 – 4 care să se asocieze cu mine să luăm Steaua. Steaua e de luat că acolo e de făcut bani. Sunt jucători pe care poți să iei în doi ani zeci de milioane pe ei. Nu e cum e CFR Cluj, unde n-ai de vândut decât 2 – 3 jucători. La CFR Cluj echipa nu costă mai nimic pentru că sunt 2 – 3 jucători de performanță”, a spus Dumitru Dragomir, în cadrul emisiunii „Selectiv”, moderată de Dan Bucura pe B1 TV.

Întrebat de ce atunci nu ia el FCSB-ul, acesta a răspuns: „Domnule, fotbal egal pușcărie sau mai repede te duci în groapă, iar eu vreau să mai trăiesc, nu vreau să intru în mocirla asta în care am stat 41 de ani. Nu mai vreau!”.

„Dacă aș avea, de exemplu, 50 de ani, imediat aș lua pe Badea, pe Cataramă, pe Nețoiu și Borcea, chiar dacă au fost dinamoviști, că-i știu eu că sunt oameni serioși. 25 de milioane ar fi mai nimic…”, a continuat el.

Întrebat de ce s-ar duce la pușcărie doar pentru că ia o echipă de fotbal, Dragomir a răspuns: „Păi nu s-au dus toți la pușcărie nevinovați?”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)