MAE avertizează în privința grevei din Grecia de 24 de ore în transportul public terestu și maritim, de 1 mai

MAE avertizează în privința grevei din Grecia de 24 de ore în transportul public terestu și maritim, de 1 mai
Sursa foto: pixabay

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenționare de călătorie pentru Grecia, deoarece este anunțată o grevă de 24 de ore în transportul public terestru și maritim, pe 1 mai, conform News.ro.

Transportul public terestu și maritim va fi perturbat

MAE informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Grecia, că transportul public terestru și maritim va fi perturbat din cauza grevei de 24 de ore, pe 1 mai.

”Conform informaţiilor disponibile în acest moment, trenurile şi trenurile suburbane (Proastiakos), precum şi mijloacele de transport maritim (inclusiv feriboturile), nu vor circula timp de 24 de ore (între ora 00:01 şi ora 23:59). Autobuzele şi troleibuzele vor circula între orele 9:00-21:00. Circulaţia metroului ar putea fi, de asemenea, perturbată. Având în vedere posibile modificări de ultim moment, Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să urmărească anunţurile autorităţilor locale”, spune MAE.

Călătorii ar trebui să consulte paginile MAE

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor web http://atena.mae.ro, http://salonic.mae.ro, www.mae.ro şi aminteşte că români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`