1 Mai: Austria și Italia, mai accesibile decât Mamaia și Costinești / Cât costă biletele de avion pentru o minivacanță peste graniță

1 Mai: Austria și Italia, mai accesibile decât Mamaia și Costinești / Cât costă biletele de avion pentru o minivacanță peste graniță
Sursa foto: Profimedia

Au mai rămas doar câteva zile până la mult așteptata mini-vacanța de 1 Mai. Astfel, pentru cei care au rămas pe ultima sută de metri și nu s-au decis încă unde vor să petreacă, companiile aeriene au ieftinit zborurile către destinații europene precum Germania, Austria, Marea Britanie și Italia, potrivit cancan.ro.

Oferte greu de refuzat pentru români. Cele mai ieftine bilete de avion pentru mini-vacanța de 1 Mai

Mini-vacanța de 1 Mai se anunță plină de aventuri, mai ales pentru cei care își doresc o escapadă în afara țării. Iată cât a ajuns să coste un bilet dus-întors într-una din destinațiile menționate, în perioada 27-30 aprilie 2023.

Cu plecare în perioada 27-10 aprilie 2023 și întoarcere în perioada 1-7 mai, cele mai ieftine bilete de avion last minute se găsesc pentru următoarele destinații europene:

  • Milano – aproximativ 75 de euro
  • Londra – aproximativ 89 de euro
  • Paris – aproximativ 77 de euro
  • Bruxelles – aproximativ 83 de euro
  • Bologna – aproximativ 76 de euro

Potrivit tur operatorului online, în această vacanță de 1 Mai, cei mai norocoși români au achiziționat bilete dus-întors, din România către Italia, cu doar 59 de euro/persoană, dar și din România către Marea Britanie, cu 79 de euro/persoană.

Surprizele care îi așteaptă pe românii care aleg să petreacă mini-vacanța de 1 Mai pe litoral

Litoralul se va anima și va marca debutul sezonului estival. Vor avea loc o serie de petreceri la malul mării. Invitați de seamă vor concerta în acest weekend, printre care se numără: Irina Rimes, Carlas Dreams și Loredana Groza.

Totodată, turiștii care aleg să petreacă la malul mării trebuie să aibă în vedere faptul că locurile de cazare sunt ocupate în proporție de aproape 100%

„Litoralul se animă la zece zile după sărbătorile pascale, odată cu vacanţa de 1 Mai, care marchează debutul sezonului şi care, în mod tradiţional, se petrece la mare. O serie de petreceri au loc pe litoral şi atrag turişti tineri într-un număr mare”, a declarat Alexandra Bogatu, hotelier, relatează bursa.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie