Regele Charles al III-lea a inaugurat scena oficială Eurovision 2023 de la Liverpool: „Voi urmări concursul și voi face galerie”

Regele Charles al III-lea a inaugurat scena oficială Eurovision 2023 de la Liverpool: „Voi urmări concursul și voi face galerie”
Sursa foto: eurovisionworld.com

Regele Charles al III-lea și soția lui, Camilla, au inaugurat scena pe care va avea loc concursul Eurovision 2023 (9-13 mai) la Liverpool, cu ocazia unei vizite de miercuri, 27 aprilie, în orașul din nordul Angliei.

Scena Eurovision 2023, inaugurată de Regele Charles și Camilla

În cadrul unei transmisiuni realizată de BBC, regele Charles și regina Camilla au inaugurat scena pe care se va desfășura competiția. Aceștia au apăsat un buton roz care a dat startul seriei de imagini colorate, dar și a unor acorduri de muzicale ritmate.

Scena are 450 de metri pătrați, sunt 220 de metri pătrați de ecrane video în mișcare și rotire, 700 de plăci video integrate în podea și peste 1.500 de metri de lumini LED, potrivit site-ului oficial Eurovision.

„Vom urmări concursul cu mare interes și vă vom face galerie”, a spus regele Charles în timpul discuției cu Mae Muller.

Eurovision 2023 va avea loc la Liverpool în perioada 9-13 mai.

Theodor Andrei va reprezenta România în cadrul concursului Eurovision 2023

Theodor Andrei a câștigat finala Selecției Naționale și va reprezenta România la Eurovision Song Contest 2023 de la Liverpool, cu piesa „D.G.T. (Off and on)”.

„Piesa în sine e foarte serioasă și eu mă iau în serios cu ea. Pune în lumină o problematică foarte validă cu care toate lumea se regăsește dacă stai să analizezi mesajul”, a susținut solistul.

Tânărul are 18 ani, s-a născut în București și este cântăreț, compozitor și actor. Până acum, Theodor Andrei are peste 100 de melodii compuse, iar anul trecut a primit Premiul Myosotis pentru cea mai bună creație a unui cantautor, pentru piesa „Artist” (muzica și versuri Theodor Andrei) de pe albumul „FRAGIL”.

WRS a reprezentat România în cadrul concursului Eurovision 2022

În cadrul Eurovision 2022, WRS a reprezentat România cu piesa „Llmame” pe marea scenă a evenimentului.

WRS a obținut locul 9 în cadrul semifinalei a 2-a cu 118 puncte, iar în cadrul finalei, Andrei a obținut locul 18 cu 65 de puncte.

De atunci, Andrei Ionuț Ursu, cunoscut după numele său de scenă WRS, se bucură de un succes de invidiat.

Recent, WRS a lansat o piesă nouă care a atras publicul imediat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`