Bruce Willis a devenit bunic! Fiica lui, Rumer Willis, a adus pe lume o fetiță

Bruce Willis a devenit bunic! Fiica lui, Rumer Willis, a adus pe lume o fetiță
Foto: Hepta.ro / Bestimage / Agence / Bestimage USA

Bruce Willis și Demi Moore sunt acum bunici. Fiica lor, Rumer Willis, a adus pe lume o fetiță pe nume Louetta Isely Thomas Willis.

Recent, Rumer Willis și partenerul ei de viață, Derek Richard Thomas, au anunțat venirea pe lume a fiicei lor prin intermediul unei fotografii pe Instagram.

„Eşti magie pură”, au scris ambii pe Instagram.

Rumer Willis a adus pe lume o fetiță

Potrivit CNN, celebrități ale lumii precum Hilary Duff, Melanie Griffith şi Nikki Reed, printre multe altele, au felicitat cuplul.

Chiar și actuala soție a lui Bruce Willis, Emma Heming, a lăsat un comentariu la fotografia postată pe rețelele de socializare.

„O iubim atât de mult” a spus ea.

Louetta este primul copil al cuplului fiind, de asemenea, și primul nepot pentru Bruce Willis şi Moore.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:49 - ELena Lasconi: „Eu nu mă bazez pe PNL-ul lui Ciucă și Iohannis” / „Îmi doresc o guvernare de dreapta împeună cu PNL și UDMR, dar dragoste cu sila nu se poate”
21:31 - Elena Lasconi: Ciolacu și Ciucă, vinovați în egală măsură pentru banii aceștia pe care i-a pierdut acum Guvernul. Au pus din pix niște persoane, care nu erau profesioniste, în fruntea companiilor de stat (VIDEO)
21:29 - Alegătorii din statul american Georgia au mers la urne în număr record. Unul din șapte georgieni a decis deja cine vrea să-i fie președinte
21:28 - Elena Lasconi: Sunt câteva zeci de politicieni care au luat pe persoană fizică România
21:24 - Mihaela Bilic, sfaturi pentru sezonul friguros. „Degeaba luăm suplimente, riscăm să..”
21:19 - Elena Lasconi (USR): „Este o normalitate ca banii să ajungă la Primăria Capitalei și de acolo să fie distribuiți către sectoare”
21:00 - Puiul de hipopotam pigmeu care a devenit viral, Moo Deng, i-a inspirat pe cofetari care-și botează prăjiturile cu numele acestuia
20:58 - Ministrul Radu Oprea, după ce Comisia Europeană a propus suspendarea parțială a plăților din PNRR: Nicio sumă nu este pierdută. Suspendat nu înseamă pierdut (VIDEO)
20:37 - Ministrul Economiei, Radu Oprea: “Cu certitudine, taxele nu vor crește anul viitor” (VIDEO)
20:36 - Obiecte în valoare de un milion de euro, găsite și postate pe site-ul Poliției. Autoritățile cer persoanelor păgubite să și le recunoască