Panică la Disneyland: Dragonul Maleficent care scuipă foc, înalt de 13 metri, s-a aprins cu adevărat și i-a pus pe fugă pe spectatori

Panică la Disneyland: Dragonul Maleficent care scuipă foc, înalt de 13 metri, s-a aprins cu adevărat și i-a pus pe fugă pe spectatori

Oamenii care se bucurau de un spectacol live la Disneyland, în California, au fost lăsați fără cuvinte sâmbătă seară când un dragon animatronic uriaș a luat foc.

Vizitatorii parcului de distracții au fost evacuați

Videoclipurile online arată cum Maleficent, dragonul de 13 metri care scuipă foc, este rapid cuprins de flăcări, în timp ce pompierii încearcă să controleze incendiul, arată BBC.

S-a întâmplat în timpul spectacolului Fantasmic, un spectacol live care sfidează gravitația, conține efecte pirotehnice și îl are ca invitat pe Mickey Mouse (de obicei) care salvează ziua.

Mickey Mouse n-a mai reușit să salveze ziua dar măcar nimeni nu a fost rănit în urma incendiului.
La un moment dat, balaurul este curpins de o pălălaie mare de foc, iar mulțimea poate fi auzită exclamând în timp ce fuge mâncând pământul, cu personalul Disney care pe fundal strigă să se „elibereze zona”.

Din cauza fumului gros, vizitatorii parcului au fost evacuați din mai multe zone de atracție din apropiere, a precizat Disney într-un comunicat.

Disney a mai adăugat că deocamdată cauza incendiului rămâne în curs de investigare, iar deocamdată, orice astfel de efecte care implică focul vor fi suspendate în toate parcurile sale tematice din întreaga lume „ca măsură de precauție”.

Aceasta nu este prima dată când Maleficent pare să-și ia rolul mult prea în serios – așezat pe un car alegoric în timpul unei parade, capul dragonului a luat foc și în 2018 la Disney World din Florida.
Maleficent este unul dintre personajele principale din Frumoasa din Pădurea Adormită.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`