Marile cluburi din Capitală și-au suspendat evenimentele de sâmbătă seara în semn de solidaritate cu victimele incendiului de la Colectiv

Marile cluburi din Capitală și-au suspendat evenimentele de sâmbătă seara în semn de solidaritate cu victimele incendiului de la Colectiv
Foto: bucuresti.ro

Marile cluburi din Capitală au decis să-şi anuleze evenimentele programate pentru sâmbătă seara. Mare parte din localuri au transmis mesaje de condoleanţe victimelor pe paginile lor de socilaizare unde de altfel au şi anunţat că petrecerile nu vor mai avea loc în semn de solidaritate pentru tragedia din clubul Colectiv, informează B1 TV.

De altfel mulţi artişti şi au anulat concertele în această seară. Dan Helciug care urma să cânte într un local din Constanţa a decis să şi amâne concertul iar Delia a anunţat că-şi anulează concertele din perioada următoare începând cu cel de sâmbătă seara.

Mulţi tineri au creat forumuri şi grupuri pe Dacebook în semn de solidaritate pentru victimele din clubul Groazei. Într-un mesaj pe o pagină de socializare, aceştia au scris că cea ce s-a întâmplat noaptea trecută trebuie să mobilizeze oamenii în adevăratul sens al cuvântului.

„Degeaba condamnăm faptul că majoritatea cluburilor au doar o singură ieşire şi nu au sisteme de aerisire dacă continuăm să le frecventăm. Hai să facem un „efort” şi să lăsăm cluburile goale într-un week-end, două, trei. poate le dăm ceva de gândit patronilor care „nu au vreo vină” dar fac averi. şi nu numai lor. Nu schimbăm nimic distribuind poze pe Facebook. Condoleanțe”, scrie un utilizator.

Între timp Inspectoratul Şcolar al Capitalei a anunţat că a trimis o notă liceelor prin care să fie suspendate balurile care erau programate în perioada următoare. (Detalii AICI)

De altfel primăria Capitalei a anunţat că va începe o acţiune amplă de control în toate localurile din Capitală. Reprezentanţii Primăriei mai spun că vor să vină în sprijinul famililor victimelor şi anunţă că va suporta cheltuieleile de înmormântare. Conducerea instituţiei a lansat şi un număr de telefon unde rudele celor care şi-au pierdut viaţa în tragedia de la Colectiv pot face solicitări- 0800.800.868

Urmăriți B1TV.ro și pe
`