Parchetul General: Duminică vor avea audieri în cazul incendiului de la Clubul Colectiv

Parchetul General: Duminică vor avea audieri în cazul incendiului de la Clubul Colectiv
Foto: stiripesurse.ro

Parchetul General a anunțat printr-un comunicat că cercetările de la fața locului în cazul incendiului de la Clubul Colectiv s-au finalizat, urmând ca acestea să fie reluate duminică. Tot în cursul zilei de duminică vor fi audiați matori sau persoane care ar putea avea cunoştinţă despre împrejurările şi modul în care a avut loc evenimentul.

În urma cercetărilor au fost ridicate materiale de probă ce urmează să fie folosite pentru lămurirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. De asemenea, „au fost realizate activităţi de examinare şi identificare a persoanelor decedate la INML, până în acest moment existând date cu privire la identitatea a  21 de persoane din cele 26 transportate la INML”.

„Mâine, 01.11.2015, vor fi continuate activităţile de cercetare la faţa locului şi de identificare a persoanelor decedate şi vor fi efectuate autopsiile medico-legale dispuse de procuror. În paralel vor fi audiate persoane care ar putea avea cunoştinţă despre împrejurările şi modul în care a avut loc evenimentul”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`