Momente grele pentru Shannen Doherty. Actrița din Beverly Hills 90210, bolnavă de cancer, divorțează pentru a treia oară

Momente grele pentru Shannen Doherty. Actrița din Beverly Hills 90210, bolnavă de cancer, divorțează pentru a treia oară
Sursa Foto: Instagram

Celebra actriță Shannen Doherty se luptă cu o formă de cancer agresiv, însă nici în viața de cuplu nu îi merge mai bine. Frumoasa brunetă din Beverly Hills 90210 divorțează pentru a treia oară. Căsnicia cu Kurt Iswariendo a ajuns la final după 11 ani. Actrița a mărturisit că a rămas fără altă opțiune și a ales să îi păstreze în viața ei doar pe cei care o tratează cu „dragoste, bunătate și respect total”. 

Înainte de Kurt Iswarienko, Doherty a fost măritată cu actorul Ashley Hamilton din 1993 până în 1994 și cu Rick Salomon din 2002 până în 2003.

Shannnen Doherty se luptă cu un cancer care a recidivat

La începutul anului 2020, vedeta a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer de sân, în stadiul 4, la trei ani după ce cancerul intrase în remisie. În ciuda diagnosticului, ea a refuzat să se comporte ca un om bolnav și a continuat să își desfășoare activitățile zilnice și chiar muncească.

”Nu vreau să mă port așa vreodată, de parcă sunt pe moarte. Vreau să mă comport de parcă nu trebuie să fac anumite lucruri doar pentru că sunt în situația asta. Mă lupt în continuare să rămân în viață. Mulți oameni care primesc acest diagnostic sunt tratați diferit de către cei din jurul lor. Se presupune că nu pot lucra sau că nu o pot face la adevărata lor capacitate, iar acest lucru nu este adevărat.

Am o viață ocupată acum și petrec și mult timp alături de prieteni și familie. Mi se pare că munca din ultima perioadă mă împlinește mai mult decât a făcut-o în trecut”, a mărturisit actrița.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`