Iohannis, Băsescu, Ponta și Dragnea, mesaje pentru victimele incendiului din Capitală

Iohannis, Băsescu, Ponta și Dragnea, mesaje pentru victimele incendiului din Capitală
Foto: cotidianul.ro

După nefericitul eveniment petrecut într-un club din Capitală, politicienii au transmis mai multe mesaje de consolare și de susținere pentru familiile victimelor.

Președintele Klaus Iohannis s-a declarat cutremurat și profund îndurerat de tragicul eveniment.

“Sunt cutremurat și profund îndurerat de tragicul eveniment care s-a produs în această seară în centrul Capitalei. Este un moment foarte trist pentru noi toți, pentru națiunea noastră și pentru mine personal. În aceste momente dureroase, îmi exprim întreaga compasiune și solidaritate față de familiile celor afectați de această tragedie. Totodată, asigur familiile afectate de acest eveniment zguduitor de întregul sprijin al celor implicați în operațiunile de salvare și îi rog să aibă încredere că instituțiile responsabile depun toate eforturile pentru ca efectele catastrofei să fie cât mai limitate. Vă chem pe toți să fim alături de familiile îndurerate și să dăm dovadă de solidaritate și de compasiune.”, a spus Iohannis.

Elena Udrea a declarat că deși ceea ce i se întâmplă ei i se pare o dramă, după cele petrecute vineri în Clubul din București, consideră că există lucruri și mai grave.

„In seara aceasta, iesind de la audieri, am crezut ca ce mi se intampla este o drama. Dupa cateva ore, a venit tragedia din Centrul Vechi. Am inteles ca Dumnezeu ne da cat putem duce si ca intotdeauna va fi o suferinta mai mare! Cine poate ajuta victimele exploziei din Clubul Colective, sa nu ezite sa o faca!”, a comentat Elena Udrea.

Fostul președinte Traian Băsescu a avut și el un mesaj pentru victimele tragediei.

“Dumnezeu să îi odihnească! Însănătoșire deplină celor răniți în tragicul eveniment”, a spus Traian Băsescu.

Și Liviu Dragnea a vrut să transmită un mesaj.

“În centrul Capitalei s-a petrecut o tragedie. Au murit oameni, au fost raniți oameni. Tineri care au plecat de acasă să asculte muzică, sunt la spital sau nu mai sunt deloc.

E un eveniment trist pentru întreaga țară, e un moment greu pentru noi toți.

Sunt alături de familiile celor pierduți, îmi exprim compasiunea fața de cei raniți. Suferința lor ne afectează pe toți.

Îi asigur pe toti cei care suferă că nu voi sta cu mâinile în sân. Voi face tot ceea ce depinde de mine, pentru ca Guvernul și celelalte autorități care au responsabilitatea salvarii oamenilor să acționeze rapid si eficient”, a transmis Liviu Dragnea.

 

 

 

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`