Cine este patronul clubului Colectiv, locul unde 27 de tineri și-au pierdut viața. Clubul nu avea autorizație din partea ISU

Cine este patronul clubului Colectiv, locul unde 27 de tineri și-au pierdut viața. Clubul nu avea autorizație din partea ISU

Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, Alin Anastasescu este fondatorul clubului și deține 47% din actiunile societatii Colectiv Club SRL alaturi de Paul Catalin Gancea – 30% si Costin Mincu – 23%.

Pe pagina sa de Facebook, Alin Anastasescu menţionează că este managing partner şi co-fondator al clubului, iar pe contul Linkedin Alin Anastasescu precizează este absolvent al Facultăţii de Arte, scrie EVZ

Din mai 2013, el este co-fondator şi managing partner la Clubul Colectiv, iar din ianuarie 2011 este şi producător la Cevadevis.ro., unde a realizat materiale de publicitate pentru branduri cunoscute şi a mai organizat evenimente la firma Sasquatch pentru brandul Mountain Dew. Anastasescu a mai lucrat pentru compania Emagic Entertainment/Danube Event Services la organizarea unor concerte pe care renumite trupe internaţionale le-au susţinut în România.

După şedinţa Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență (CNSSU), convocat, în sâmbătă dimineaţă, de vicepremierul Gabriel Oprea, secretarul de stat Raed Arafat a declarat că evenimentul din Club Colectiv nu avea autorizaţie din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

“Nu a existat nicio solicitare către ISU pentru verificări şi autorizări pentru un eveniment care presupune spectacol pirotehnic la interior” a adăugat Raed Arafat.

În urma tragediei de vineri seara de la Clubul Colectiv, unde 27 de persoane și-au pierdut viața și alte 180 rănite, Comitetul Național pentru Situașii de Urgență va propune trei zile de doliu național.(Detalii AICI)

Clubul Colectiv, controlat tematic de Primăria Sectorului 4 cu nouă zile înainte de tragedie (Detalii AICI)

Bănicioiu, către cei care vor să doneze sânge după tragedia de la Club Colectiv: Eforturile să fie conservate şi pentru zilele următoare. (Detalii AICI)

Imaginea dezastrului: Focul de artificii care a declanşat iadul într-un club în care erau sute de persoane (FOTO) (Detalii AICI)

Raed Arafat: 17 din cele 27 de persoane decedate nu au fost încă identificate. De asemenea, 5 dintre răniţi nu au putut fi deocamdată identificaţi. (Detalii AICI)

Klaus Iohannis, despre incendiul din clubul Colectiv: Am deja indicii că nu au fost respectate reglementările legale și că ignorarea legilor a dus la această tragedie (VIDEO) (Detalii AICI)

 

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`