Când se va putea circula pe podul peste Dunăre de la Brăila. Sorin Grindeanu: „Trimit scrisoare omologului din Italia să vină la inaugurare”

Când se va putea circula pe podul peste Dunăre de la Brăila. Sorin Grindeanu: „Trimit scrisoare omologului din Italia să vină la inaugurare”
Sursa Foto: Captură Video/ YT

Sorin Grindeanu (PSD), vicepremier și ministrul Transporturilor, a transmis că podul peste Dunăre de la Brăila, cel mai complex proiect de infrastructură rutieră de după Revoluție, va fi deschis circulației pe data de 27 iunie.

Potrivit acestuia, data a fost asumată de către constructorul din Italia, iar pentru a pune presiune pe acesta, va trimite deja o scrisoare să-l invite pe omologul său italian la eveniment, notează hotnews.ro.

Podul peste Dunăre de la Brăila va fi deschis circulației pe 27 iunie

„Pe 27 iunie, plus sau minus câteva zile, traficul va fi deschis pe relația pe care o știți – cu descărcarea în județul Tulcea inițial pe drumul până la Măcin, ulterior urmând ca varianta până la Jijila să fie gata până la finalul anului”, a spus Sorin Grindeanu vineri, la Ministerul Transporturilor.

De asemenea, acesta a specificat că de curând a avut o discuție cu constructorul italian WeBuild (fostul Astaldi) și s-a angajat ferm să inaugureze traficul pe Podul peste Dunăre de la Brăila în această vară.

„Voi trimite o scrisoare omologului meu italian să vină la inaugurare”, a mai declarat ministrul Transporturilor

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție
20:43 - Nicolae Ciucă, la lansarea programului său electoral: „În România pe care o vom construi împreună, legea va fi mai presus de orice interes. Procesele nu mai trebuie să dureze ani de zile”
20:36 - 12 maşini incendiate şi doi oameni înjungiaţi în Lisabona, după ce oamenii au ieșit să protesteze din cauza unui caz de brutalitate a poliției
20:32 - Nicolae Ciucă: “Aceasta este miza programului meu / Voi fi un președinte care muncește, aproape de oameni și comunități. Voi fi prezent în viața orașelor și comunelor, inclusiv a sectoarelor” (VIDEO)
20:23 - Indignare, după ce Joe Biden a spus că Donald Trump ar trebui închis. Președintele SUA și-a corectat apoi declarația
20:20 - Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)
20:18 - Ce gest deplasat a făcut Alina Ceușan într-o sală de teatru. Celebra influenceriță, criticată dur. Oana Pellea: „O rușine”
20:10 - O româncă a obținut zeci de mii de euro, după ce și-a păcălit iubitul italian să-și vândă casa. Ce a decis femeia să facă cu banii
19:54 - Ce a făcut Smaranda, fiica lui Codin Maticiuc, la nunta lui Theo Rose, în momentul în care s-a plictisit. Actorul s-a amuzat copios