Dana Rogoz, despre întâmplările care i-au marcat viața / „Părinții mei au hotărât să divorțeze după o masă de Paște…”

Dana Rogoz, despre întâmplările care i-au marcat viața / „Părinții mei au hotărât să divorțeze după o masă de Paște...”
Sursa foto: Instagram

În perioada Sărbătorilor Pascale, Dana Rogoz s-a lăsat copleșită de dor și de nostalgii, mai ales că această sărbătoare îi reamintește mereu, atât de întâmplări frumoase, cât și de întâmplări extrem de dureroase, peste care nu va trece vreodată.

Momente marcante din viața Danei Rogoz, în perioada Paștelui

Recent, Dana Rogoz a scris un text plin de emoție pe Instagram, chiar în ziua de Paște. Actrița a simțit nevoia să își pună sufletul și amintirile pe tavă, în fața fanilor care o urmăresc, și a povestit despre două momente marcante din viața ei.

Părinții Danei Rogoz, Ion Alexandru Rogoz și Irina Rogoz au decis să divorțeze după o masă de Paște, pe vremea când Dana avea doar 8 ani. La 60 de ani, tatăl actriței s-a stins din viață, în 2014, anul în care ea a devenit mamă, fiind bolnav de leucemie. Acest eveniment neplăcut s-a întâmplat la puțin timp după Paște.

Vedeta a avut parte și de evenimente fericite în preajma Sărbătorilor Pascale, iar unul dintre acestea a fost când a fost cerută de nevastă la Praga.

„Multe s-au întamplat in viata mea in perioada Pastelui. Parintii mei au hotarat sa divorteze dupa o masa de Paste, cand eu aveam 8 ani. Dar Radu m-a cerut in casatorie de Paste, simtindu-ma cea mai fericita si indragostita femeie de pe pamant. In perioada Pastelui a murit tata. Dar acum 2 ani, in prima zi de Paste, Lia facea primii pasi singura si hotarata, prin Bratislava…”, este o parte din mesajul pe care Dana Rogoz l-a împărtășit cu fanii acesteia de pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`