Pentagonul SUA a dezvăluit imagini cu un OZN într-o zonă de conflict din Orientul Mijlociu (VIDEO)

Pentagonul SUA a dezvăluit imagini cu un OZN într-o zonă de conflict din Orientul Mijlociu (VIDEO)
Sursa foto: captură video Twitter / @JeremyCorbell

Pentagonul a dezvăluit un videoclip cu un Obiect Zburător Neidentificat care zbura deasupra unei zone de conflict activ din Orientul Mijlociu în 2022, potrivit Fox News.

OZN filmat într-o zonă de conflict din Orientul Mijlociu

Imaginile dezvăluite de Departamentul american al Apărării arată un obiect aparent metalic care se deplasează rapid. Ele au fost prezentate miercuri, în timpul unei audieri în cadrul Subcomitetului pentru amenințări și capacități emergente al Senatului SUA.

Inițial, obiectul a fost văzut mutându-se din dreapta sus a ecranului către stânga jos. Apoi iese temporar din cadru și reapare brusc.

„Acestea sunt în esență toate datele pe care le avem despre acest eveniment”, a declarat dr. Sean Kirkpatrick, directorul Biroului de rezolvare a anomaliilor din toate domeniile (AARO). „Va fi practic imposibil de identificat pe deplin acest lucru doar pe baza acelui videoclip”, susține expertul.

Obiectul din Orientul Mijlociu este considerat un „caz nerezolvat”, a mai spus Kirkpatrick.

Un avion militar de spionaj al SUA filmase un obiect similar deasupra orașului irakian Mosul în 2016, dar AARO nu a dezvăluit imaginile până acum, susține jurnalistul de investigații Jeremy Corbell într-o postare pe Twitter.

De altfel, în prezentarea sa din Senatul SUA, dr. Sean Kirkpatrick a confirmat că imaginile din 2022 sunt consistente cu „observații similare din regiune”.

Prezența unor OZN-uri în zonele de conflict creează posibilitatea unui foc încrucișat neintenționat, întrucât combatanții nu știu cui aparține obiectul respectiv, a explicat jurnalistul de investigații Jeremy Corbell pentru Fox News Digital.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`