Vladimir Drăghia are divergențe cu soția din cauza serialului „Clanul”: „Problema este nu că stau mult, că nu fac nimic”

Vladimir Drăghia are divergențe cu soția din cauza serialului „Clanul”: „Problema este nu că stau mult, că nu fac nimic”
Sursa Foto: Instagram/@vladimir.draghia

Vladimir Drăghia a obținut un rol în Clanul, interpretând-ul pe Mișu, un polițist din echipa Costoiu.

Recent, actorul a fost invitat la „Vorbește lumea”, acolo unde a făcut câteva dezvăluiri din serial, de pildă, comisarul începe să înnebunească de ciudă că nu-i poate veni de hac lui Tătuțu’.

Vladimir Drăghia, divergențe cu soția din cauza serialului Clanul

Deși moderatorii l-au complimentat și i-au spus că face o treabă excelentă și că se vede evoluția față de primul sezon, Vladimir Drăghia își știe locul. Acesta și-a făcut autocritica și și-a dat seama că are atât de puține replici, încât uneori nici nu se deranjează să le învețe.

„Am trei replici pe episod. De multe ori, spre rușine mea, vin așa… flu-flu, la cadru. Să vezi în trei (n.r. evoluție), mai ales că înnebunește Costoiu. Și poți să-ți dai seama doar din priviri, că am puține replici. Când mă uit se vede totul”, a spus Vladimir Drăghia.

„E foarte mișto. Pentru mine, cel puțin, e foarte distractiv. Am cu cine să mă distrez acolo. Chiar vin de plăcere. Actorii sunt foarte mișto. Și pe lângă lucrul bun pe care îl fac acolo, în spatele camerelor e adevăratul show”, a adăugat actorul, potrivit Fanatik.

„Dar e frustrant când stai și se uită nevastă-mea la televizor și…”

Vladimir Drăghia recunoaște că deși stă șase zile pe săptămână la filmări, munca sa nu e prea vizibilă în momentul difuzării, ceea ce a observat și soția sa, Alice Cavaleru.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`