Jean Sasu, patronul clubului Nuba, a fost înjunghiat de un client în fața cafenelei din București / Agresorul este încă în libertate

Jean Sasu, patronul clubului Nuba, a fost înjunghiat de un client în fața cafenelei din București / Agresorul este încă în libertate
Sursa foto: business100.ro

Jean Sasu, patronul clubului Nuba, a fost înjunghiat joi după-amiază, în Centrul Capitalei.

Acesta a fost înjunghiat în incinta localului pe care îl deține de unul dintre clienții săi.

Autoritățile sunt în căutarea agresorului.

Joi, în jurul orei 15:00, autoritățile din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 au fost sesizate, prin apel la 112, cu privire la faptul că, într-un local din Capitală, a avut loc un conflict între două persoane.

Jean Sasu, patron Nuba, transportat de urgență la spital

La sosirea autorităților, patronul Nuba prezenta leziuni, motiv pentru care a fost transportat de urgență la spital. Acesta va rămâne cel mai probabil internat cel puțin pe parcursul acestei zile.

Agresorul și-ar fi așteptat mai bine de o oră și jumătate victima, consumând băuturi alcoolice.

„Victima este în continuare la spital şi, probabil, va rămâne internat cel puţin pe parcursul zilei de astăzi. Atacul a avut loc într-o zonă exclusivistă a Capitalei, în zona Dorobanţi, în faţa unei cafenele. Practic, agresorul s-a aşezat la masă şi, spun reprezentanţii clubului Nuba, şi-a aşteptat victima preţ de mai bine de o oră, o oră şi jumătate. A consumat aici băuturi alcoolice, l-a aşteptat pe unul dintre patroni să iasă pe uşă”, potrivit Observator.

Reprezentanții clubului au menționat că între cei doi nu ar fi existat niciun fel de altercație înainte de incident.

Tot reprezentanții Nuba susțin că suspectul l-ar fi urmărit pe patron de câteva zile, fără a avea un motiv declarat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`