Cine este femeia cu care Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid, s-a căsătorit. Cei doi și-au unit destinele după doar două luni de relație (FOTO)

Cine este femeia cu care Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid, s-a căsătorit. Cei doi și-au unit destinele după doar două luni de relație (FOTO)
Sursa Foto: Facebook/ Bogdan Vasiliu

Președintele echipei de handbal CS Rapid, Bogdan Vasiliu, s-a căsătorit pe data de 18 aprilie cu Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, după doar două luni de relație.

Cei doi au luat prin surprindere pe toată lumea în momentul în care au anunțat că evenimentul va avea loc pe un stadion din București, chiar în a treia zi de Paște.

Alina Petre și Bogdan Vasiliu s-au căsătorit

Cu toate că au plănuit să se căsătorească pe stadionul Giulești, până la urmă cei doi îndrăgostiți au devenit soț și soție în sala de sport a Rapidului.

„A fost totul foarte spontan, ne-am văzut, ne-am plăcut și am știut că suntem făcuți unul pentru celălalt, pur și simplu am știut.

Mama este cam sceptică, dar mi-a spus să fac ce îmi spune inima pentru că asta este important în viață și, până la urmă, pentru asta trăim, pentru momentele frumoase.

Am vrut să leg de această sărbătoare, care este cu totul specială și am ales să facem acest lucru pentru că ne dorim să mergem și în fața lui Dumnezeu, acolo să ne unim destinele”, a declarat Alina Petre, potrivit Spynews.ro.

Chiar dacă decizia lor de a se căsători la doar două luni de când formează un cuplu a fost surprinzătoare, cei doi au simțit că sunt suflete pereche.

„În momentul în care întâlnești un om, vrei să își dezvolți mai întâi o pasiune sau să îți trăiești momentul cu el, nu să umbli prin biserici”, declara Alina Petre, la Antena Stars, înainte de căsătorie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
13:40 - Rareș Bogdan: România trece prin transformări uluitoare. Nu ne putem permite să pierdem bani din PNRR și nici să fragilizăm această graniță unde suntem ostași străjeri pentru Europa și NATO (VIDEO)
13:39 - Alexandru Dimitriu (USR): „Este inadmisibil să vii din serviciile secrete să intri în politică sau foști politicieni să intre în serviciile secrete”
13:19 - Rareș Bogdan: Avem cel mai pregătit om care să asigure echilibru în următoarea perioadă de cinci ani de zile a României, generalul Ciucă. Alianța dintre PSD și AUR nu e o curiozitate pentru noi (VIDEO)
13:18 - Un senator din SUA a murit la câteva săptămâni după ce a căzut într-o piscină goală în timp ce conducea o mașină de tuns iarbă. El va apărea pe buletinele de vot
13:18 - Scandal la Episcopia Sălajului: Vicarul instituției, reținut după ce ar fi furat din vistierie o sumă uriașă de bani
12:54 - Pensionarii care vor primi o pensie mai mică sau deloc în noiembrie. Ce spune Casa de Pensii despre aceste cazuri
12:50 - Plonjăm într-un dezastru climatic, avertizează ONU: Omenirea riscă o încălzire de până la 3,1 grade Celsius
12:45 - Româncă ucisă în Italia de un militar american care a spulberat-o cu maşina
12:34 - Cine este Alina Ceușan, influencerița care a stânit o controversă publică după gestul făcut într-o lojă de teatru (FOTO)
12:15 - A murit un nume greu din televiziunea românească. Dan Negru: În viața mea profesională a fost „tata”