”Unii sunt discriminați, scoși cu cătușe și filmați, alții vin la DNA fără să-i vadă cineva”. Udrea: Data trecută îmi pregătiseră camera la arest cu o săptămână înainte. Toată lumea știa că voi fi arestată (VIDEO)

”Unii sunt discriminați, scoși cu cătușe și filmați, alții vin la DNA fără să-i vadă cineva”. Udrea: Data trecută îmi pregătiseră camera la arest cu o săptămână înainte. Toată lumea știa că voi fi arestată (VIDEO)

Elena Udrea susține că este victima unei discriminări deoarece venirile ei la DNA sunt făcute publice și mult mediatizate, iar alți politicieni, printre care și Alina Gorghiu, sunt aduși la sediul instituției astfel încât nimeni să nu afle. În aceaste condiții, a mai afirmat ea, îi este foarte greu să-și demonstreze nevinovăția pentru că, în ochii opiniei publice, ea este deja condamnată.

Întrebată în legătură cu respingerea cererii sale de recuzare a procurorului, Udrea a răspuns: ”așa cum se spune că toți cei din subordinea mea făceau ce le spuneam eu, la fel pot spune că toți cei din DNA analizează cererile mele după considerațiile șefei instituției”.

Întrebată de unde știe că Alina Gorghiu a trecut pe la DNA, Udrea a spus că a aflat din presă.

”Dumneavoastră ați scris. Cei care au curajul să spună au spus că a intrat pe ușa laterală. E o discriminare. Unii sunt discriminați public, scoși cu cătușe și filmați. Dacă veți căuta ”Elena Udrea” pe internet veți vedea multe poze cu mine în cătușe. În aceste condiții, greu mai poți să ai o șansă să-și demonstrezi nevinovăția. Oamenii oricum te condamnă. Judecătorii sunt și ei oameni și sunt influențați”, a mai spus Udrea, la venirea la DNA.

Aceasta a mai precizat că  data trecută când a stat în arest i se pregătise camera cu o săptămână înainte pentru că toată lumea, în afară de ea, știa că trebuie să fie arestată.

”Îmi pregătiseră și o cameră la arest. A apărut la TV. Și data trecută colegele de cameră mi-au spus că de o săptămână se lucra pentru toată lumea știa, numai eu credeam că mă mai pot opune”, a afirmat ea.

Întrebată de unde știe că Buzăianu și-a petrecut vacanțele cu mai mulți procurori, Udrea a spus că știe acest lucru de la cineva din anturajul acestuia.

#DIRECT_ONE_4shapf#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`