Maria Cârneci, sfaturi pentru nurori / Cum să ai o relație bună cu soacra

Maria Cârneci, sfaturi pentru nurori / Cum să ai o relație bună cu soacra
Foto: Facebook

Maria Cârneci se consideră o soacră bună și are doar cuvinte de laudă pentru nora ei, Ana Maria. Interpreta de muzică populară a vorbit despre relația dintre soacră și noră, mai ales că fiul ei este deja căsătorit, relatează spynews.ro.

Maria Cârneci: secretul unei relații bune cu nora

Artista a spus la Antena Stars că nu există rolul de noră, ci de copil, fiindcă, odată cu căsătoria fiului ei, în familie a mai intrat un copil. Maria Cârneci spune că nu s-a implicat niciodată în relația băiatului cu Ana Maria, iar ei se înțeleg foarte bine, aceasta fiind, totodată, cheia înțelegerii cu partenera de viață a fiului său.

Maria Cârneci are doar cuvinte de laudă pentru nora sa, Ana Maria și știe că fiul ei a făcut o alegere foarte bună, mai ales că îl vede fericit.

„Totul pornește de la ce ai primit tu acasă, de la părinții tăi. Pentru mine nu există noră, soră, există copii și pe ea o tratez ca pe băiatul meu. Nu m-am băgat niciodată. Atunci când a fost mic, l-am canalizat pe anumite direcții, să nu o ia pe drumuri greșite, cu anturajele, cele părintești. După ce el s-a căsătorit și a găsit-o pe Ana Maria, nu m-am băgat în relația lor. Le-am făcut toate bucuriile, toate surprizele, m-am făcut că plec la spectacol și i-am așteptat cu mâncare nemaipomenită. Ca soacră, eu nu pot să fiu altfel. Dacă băiatul meu este fericit și eu, ca părinte sunt fericit. Cred că pe undeva, se strică din lipsa de neîncredere”, a spus Maria Cârneci la Antena Stars.

Maria Cârneci, despre nora ei

Maria Cârneci o apreciază pe nora ei, Ana Maria, spunând despre aceasta că este educată și știe să se comporte. Relația dintre cele două îi aduce aminte artistei de socrii ei, care au decedat în urmă cu mai mulți ani.

Artista le transmite tinerelor care se căsătoresc că totul ține de comportamentul fiecăruia. Dacă te vei comporta frumos, este imposibil ca o altă persoană să nu reacționeze la fel și să fie needucată, spune aceasta.

„Ana Maria este o fată în banca ei, este educată. Mă uit cu drag și admirație și mă văd pe mine cu soacra mea, mama Milica. Nu să fii închistat în carapacea ta și să nu știi să asculți. Eu am o relație bună cu Ana Maria, dacă nu știe ceva, mă întreabă, o ajut cu ce pot. E și invers relație, dacă eu nu știu, ea mă ajută. Nu e vorba că e un sfat sau o relație de succes, eu cred că dacă ești om și dacă te comporți frumos cu oricine, persoana cealaltă nu are cum să nu fie educată cu tine”, a mai spus artista, potrivit spynews.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`