Sfârșit tragic pentru o româncă, în Italia, în urma unui cumplit accident rutier. Nenorocirea a avut loc la câțiva kilometri de casa ei

Sfârșit tragic pentru o româncă, în Italia, în urma unui cumplit accident rutier. Nenorocirea a avut loc la câțiva kilometri de casa ei
Sursa Foto: Pixabay.

O româncă în vârstă de 52 de ani și-a pierdut viața marți după-amiază, 18 aprilie, după ce mașina pe conducea s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism.

Se pare că impactul a fost cumplit, iar aceasta nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

O româncă a murit în urma unui cumplit accident rutier, pe un drum din Italia

Daniela Sanda locuia în Rogno, o comună din provincia Bergamo, Italia. În momentul în care s-a întâmplat tragedia, aceasta se îndrepta spre Darfo când, din motive încă necunoscute, mașina sa a început să derapeze, a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism la volanul căruia se afla o localnică în vârstă de 38 de ani, informează publicația Corriere della Sera.

Românca și-a pierdut viața pe loc, la aproximativ 10 kilometri de casă. Potrivit unui martor care lucra pe câmpurile de lângă șosea, s-a auzit un zgomot puternic de frână, înainte de „bubuitul” final.

Apropiații sunt îndurerați de când au aflat de moartea româncei

„Ai plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere. Fie ca bunul Dumnezeu să-ţi poată alina durerea şi să-ți odihnească sufletul! Îngerii să-ți vegheze drumul lin către cer. Nu te vom uita niciodată draga noastră prietena”, este mesajul unei apropiate.

„Mătușa, ai lăsat un gol în inimile noastre, ai plecat prea devreme dintre noi. Dumnezeu să te ierte! Nu te vom uita niciodată”, a scris și nepoata Danielei, potrivit cancan.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:00 - Apele Române: Coeficientul de umplere în principalele 40 de lacuri de acumulare a scăzut la 70%
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție
20:43 - Nicolae Ciucă, la lansarea programului său electoral: „În România pe care o vom construi împreună, legea va fi mai presus de orice interes. Procesele nu mai trebuie să dureze ani de zile”
20:36 - 12 maşini incendiate şi doi oameni înjungiaţi în Lisabona, după ce oamenii au ieșit să protesteze din cauza unui caz de brutalitate a poliției
20:32 - Nicolae Ciucă: “Aceasta este miza programului meu / Voi fi un președinte care muncește, aproape de oameni și comunități. Voi fi prezent în viața orașelor și comunelor, inclusiv a sectoarelor” (VIDEO)
20:23 - Indignare, după ce Joe Biden a spus că Donald Trump ar trebui închis. Președintele SUA și-a corectat apoi declarația
20:20 - Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)
20:18 - Ce gest deplasat a făcut Alina Ceușan într-o sală de teatru. Celebra influenceriță, criticată dur. Oana Pellea: „O rușine”
20:10 - O româncă a obținut zeci de mii de euro, după ce și-a păcălit iubitul italian să-și vândă casa. Ce a decis femeia să facă cu banii