Vânzări apartamente cu 3 camere în București: cele mai apreciate zone ale capitalei

Vânzări apartamente cu 3 camere în București: cele mai apreciate zone ale capitalei

Te interesează apartamentele noi de vânzare în București, însă nu te poți decide asupra zonei în care ți-ar plăcea să locuiești? Pentru că oferta de locuințe în capitală este destul de diversă, este bine să stabilești încă de la început ce zone te atrag și ce cartiere preferi să eviți, astfel încât să poți lua cât mai simplu decizia potrivită. Află în continuare ce avantaje și dezavantaje au cele mai populare cartiere din București.

Apartamentele noi din zona Titan din București

Cartierul este foarte ofertant, locuitorii săi având acces la unul dintre cele mai frumoase parcuri ale capitalei, IOR-Titan, precum și la mallul Park Lake, ideal atât pentru shopping și pentru ieșirile cu prietenii.

În plus, Titan este o zonă care oferă siguranță și accesibilitate: dacă locuiești aici, poți ajunge foarte ușor cu metroul, tramvaiul și troleibuzul în centru sau în alte cartiere ale Bucureștiului. Bineînțeles, îți poți folosi și mașina personală, traficul fiind intens doar la orele de vârf, ca în majoritatea zonelor din capitală.

În ansamblul de bocuri noi Vivenda Residencias din sectorul 2 avem mulți clienți care au ales sa locuiască in complexul nostru, deși lucrează în zona de Nord a Bucureștiului, deoarece accesul către zona de Nord este facil.

Complexul Vivenda Residencias este amplasat în oraș și area avantajul că nu este poziționat la bulevardul principal. Ansamblul de bocuri noi este ușor retras în spatele primului rând de blocuri de pe Bulevardul Basarabia, ceea ce îi conferă o oază de liniște. Dacă te orientezi către apartamentele noi din Vivenda Residencias, poți locui într-un bloc bine izolat, ce îți oferă suficientă intimitate și izolare fonică.

Complexul Vivenda Residencias îți pune la dispoziție apartamente noi de vânzare în București, în zona IOR-Titan. Compartimentările locuințelor sunt realizate prin sisteme de construcție de primă tehnologie, pereții despărțitori dintre apartamente sunt realizați din cărămidă, BCA sau beton armat și placați cu ghips carton, iar pereții despărțitori pentru compartimentările interioare au structură metalică și plăci de gipscarton. Blocurile din Vivenda dispun de elemente de închidere din beton și bloc ceramic sau BCA, cu sistem de izolare și finisare de tip termosistem, format din izolație din polistiren si vată minerală, plasă din fibră de sticlă și tencuială decorativă. Dacă adăugăm și geamurile cu tehnologia termopan, poți avea certitudinea că apartamentele din acest complex rezidențial îți oferă un grad de izolare acustică foarte ridicat.

Oferta de vânzări apartamente cu 3 camere București – Floreasca și Aviației

Zona de nord a Bucureștiului este preferată în general de persoanele active și de cei care lucrează în corporațiile situate în apropiere. Aici poți găsi atât apartamente și case vechi, cât și locuințe noi, ai la dispoziție o mare varietate de restaurante, terase și spații comerciale. Floreasca și Aviației sunt cartiere relativ sigure, ce îți oferă acces facil la clădirile de birouri din nordul capitalei.

Ca dezavantaje, este bine să iei în calcul faptul că ambele cartiere pot fi destul de aglomerate, traficul fiind foarte intens în unele zone, mai ales la orele de vârf. În plus, dacă ești în căutarea unui apartament nou de vânzare în București pentru tine și familia ta, cu siguranță cauți o locuință spațioasă și confortabilă, într-o clădire construită din materiale de calitate. Prețurile apartamentelor din cartiere ca Floreasca sau Aviației sunt foarte ridicate, ceea ce înseamnă că poți ajunge să plătești chiar și dublu față de alte zone din capitală.

Apartamentele din zona Tineretului

Cartierul Tineretului este o zonă foarte apreciată, în special pentru proximitatea față de parcul cu același nume și de centrul capitalei. Este un cartier relativ sigur și liniștit, cu acces la mijloacele de transport în comun, însă prețurile locuințelor din această zonă sunt destul de ridicate. Totodată, dacă apartamentul achiziționat nu are și loc de parcare, îți va fi dificil să găsești un spațiu în care să lași mașina.

Majoritatea blocurilor situate lângă parcul Tineretului sunt vechi, ceea ce poate reprezenta o problemă din punct de vedere al stabilității și siguranței acestora. Te poți orienta și către un bloc nou, însă acest lucru te poate obliga să faci concesii din punct de vedere al prețului sau să locuiești departe de spațiile verzi și de parc. Nu în ultimul rând, este bine să verifici starea țevilor și existența centralei – în zonă s-au semnalat în ultimii ani destul de frecvent avarii ce au dus la întreruperea furnizării agentului termic.

Apartamentele noi de vânzare în Drumul Taberei

Am lăsat la urmă o zonă care până nu demult era ocolită dintr-un singur motiv: lipsa metroului. Din fericire, acesta nu mai reprezintă în prezent un inconvenient, iar Drumul Taberei este acum un cartier conectat cu restul capitalei, care în plus oferă spații verzi, parcuri și multă liniște. Prețurile nu sunt ridicate în zonă, iar dacă alegi un complex de apartamente noi, te poți bucura de și mai mult confort.

Dacă vrei să locuiești în Drumul Taberei, merită să iei în calcul complexul rezidențial Stellaris Residencias, amplasat la intersecția străzilor Bulevardul Ghencea și Strada Brașov, în apropierea stației de metrou Parc Drumul Taberei.

Ansamblul rezidențial dispune de apartamente noi cu două, trei și patru camere, spații verzi cu zone de relaxare, parcări subterane pentru fiecare apartament și zona sportivă cu teren de baschet.

Alegerea apartamentului potrivit nu este o misiune simplă, dar cu cât te informezi mai bine, cu atât poți lua o decizie mai inspirată. În cazul în care dorești să afli mai multe detalii despre apartamentele noi de vânzare din Vivenda Residencias sau Stellaris Residencias, programează-ți chiar acum vizita în showroom și descoperă ce opțiuni ai la dispoziție.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție
20:43 - Nicolae Ciucă, la lansarea programului său electoral: „În România pe care o vom construi împreună, legea va fi mai presus de orice interes. Procesele nu mai trebuie să dureze ani de zile”
20:36 - 12 maşini incendiate şi doi oameni înjungiaţi în Lisabona, după ce oamenii au ieșit să protesteze din cauza unui caz de brutalitate a poliției
20:32 - Nicolae Ciucă: “Aceasta este miza programului meu / Voi fi un președinte care muncește, aproape de oameni și comunități. Voi fi prezent în viața orașelor și comunelor, inclusiv a sectoarelor” (VIDEO)
20:23 - Indignare, după ce Joe Biden a spus că Donald Trump ar trebui închis. Președintele SUA și-a corectat apoi declarația
20:20 - Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)
20:18 - Ce gest deplasat a făcut Alina Ceușan într-o sală de teatru. Celebra influenceriță, criticată dur. Oana Pellea: „O rușine”
20:10 - O româncă a obținut zeci de mii de euro, după ce și-a păcălit iubitul italian să-și vândă casa. Ce a decis femeia să facă cu banii
19:54 - Ce a făcut Smaranda, fiica lui Codin Maticiuc, la nunta lui Theo Rose, în momentul în care s-a plictisit. Actorul s-a amuzat copios