Un american a aruncat 200.000 de dolari pe geamul mașinii sale și a creat haos pe o autostradă

Un american a aruncat 200.000 de dolari pe geamul mașinii sale și a creat haos pe o autostradă

Un bărbat din Oregon a fost oprit de poliție după ce a încercat să „dăruiască” bani unor străini, aruncând de la geamul mașinii sale bancnote de o sută de dolari pe o autostradă aglomerată.

Oamenii au ieșit din mașini pentru a strânge banii și au încurcat traficul

Poliția a primit mai multe apeluri telefonice cu privire la bancnote care „pluteau” pe Interstate 5, o autostradă aglomerată, spre sudul orașului Eugene, la aproximativ 120 de mile sud de Portland, potrivit unui comunicat de presă al poliției statului Oregon.

Mai multe vehicule s-au oprit pe șosea, iar oamenii au ieșit din mașini pentru a strânge banii, care ar fi fost sub formă de bancnote de o sută de dolari, au declarat martorii la poliție.

Poliția a declarat că persoana care a aruncat banii, Colin Davis McCarthy, în vârstă de 38 de ani, le-a spus ofițerilor că a vrut să „ofere banii cadou”. El a estimat că a aruncat aproximativ 200.000 de dolari în bancnote de pe geamul mașinii sale, spun autoritățile.

Ofițerii i-au cerut lui McCarthy să nu mai arunce banii „pentru că reprezenta un pericol semnificativ pentru trafic”, se arată în comunicatul de presă, citat de CNN. Acesta a fost „cooperant” și a fost de acord să se oprească, potrivit comunicatului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`