Chelneriță concediată după ce s-a aflat ce punea în băuturile clienților: „Este terorism”

Chelneriță concediată după ce s-a aflat ce punea în băuturile clienților: „Este terorism”
Foto simbol: Pixabay

O cafenea japoneză a concediat o chelneriță și a acuzat-o că și-a amestecat sângele în cocktailurile pe care le-a servit clienților, potrivit Insider.

Cafeneaua Mondaiji din Sapporo, Hokkaido, a declarat pe Twitter că au concediat una dintre angajate după ce le-a făcut clienților o băutură amestecată cu sângele ei. Băuturile – numite orikaku sau cocktail original – conțin de obicei fructe sau alte siropuri colorate.

„Un astfel de act nu este diferit de terorismul la locul de muncă cu jumătate de normă și este absolut inacceptabil”, se arată pe tweetul cafenelei din 2 aprilie.

Proprietarul magazinului a adăugat că cafeneaua – situată în cartierul de divertisment Susukino din Sapporo – a fost închisă pentru o zi pentru a înlocui toate paharele din magazin. Cafeneaua nu a numit angajatul concediat.

Proprietarul cafenelei a postat pe Twitter o declarație în care își cere scuze clienților pentru incident.

„Va rog sa ma lasati sa continui magazinul putin ca sa fiu fericita singura. Voi curata magazinul, voi schimba paharele si voi elimina alcoolul care ar fi putut fi contaminat. Inca o data, imi pare foarte rau ca v-am cauzat probleme”, se arată pe tweet, postat pe 2 aprilie.

Japonia este cunoscută pentru cafenelele sale. În Tokyo, puteți găsi o cafenea cu șarpe, un restaurant de divertisment cu temă ninja și o varietate de cafenele de serviciu în faimosul cartier Akihabara al orașului.

Cu toate acestea, unele unități alimentare – cum ar fi lanțul de sushi cu bandă rulantă Sushiro – s-au confruntat cu probleme numite „terorism sushi”, potrivit CNN.

Acesta a fost o serie de incidente în care oamenii au filmat videoclipuri virale cu ei înșiși contaminând sticlele de sos de soia comunale și alimentele destinate altor clienți.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat pensionarii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)
19:41 - De ce nu ar trebui să bei prea multă apă dacă îți dorești să fii hidratat pe tot parcursul zilei. Câtă apă este necesar să bem
19:29 - Bogdan Matei (PSD), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Luni vom avea o ședință a grupurilor reunite și vom stabili. Eu nu cred că este oportună o astfel de lege
19:12 - Alexandru Dimitriu (USR): Iohannis seamănă tot mai mult cu Piedone (VIDEO)