Şofer român de microbuz, oprit în trafic şi arestat în Italia: Pasagerii lăsați cu bagajele în drum

Şofer român de microbuz, oprit în trafic şi arestat în Italia: Pasagerii lăsați cu bagajele în drum
Sursa Foto: Pixabay

Un grup de români care călătoreau cu microbuzul în Italia au trăit un adevărat calvar după ce șoferul, tot un român în vârstă de 31 de ani, a fost oprit în trafic și arestat.

Şofer român de microbuz, oprit în trafic şi arestat în Italia

Șoferul român, și rezident în provincia italiană Pavia, era căutat de autoritățile din România pentru a ispăși o pedeapsă cu închisoarea de doi ani și două luni pentru infracțiuni în trafic. A fost condamnat definitiv în România pentru conducerea unui autovehicul fără permis și în stare de ebrietate, potrivit stiridiaspora.ro.

„Bărbatul călătorea la bordul unui microbuz înmatriculat în România, împreună cu nouă conaționali, pe tronsonul de autostradă A34, spre granița italo-slovenă.

Oprit de personalul Secției de Poliție Rutieră Gorizia, în apropierea ieșirii de pe autostradă spre Villesse, în cadrul procedurilor de identificare a reieșit că este destinatarul unui mandat internațional de arestare emis de autoritățile române”, potrivit unui comunicat de presă publicat joi, 13 aprilie 2023, pe site-ul oficial al Polizia di Stato.

Tânărul de 31 de ani a fost arestat și dus la închisoarea din Gorizia, unde va rămâne la dispoziția autorităților judiciare”, au mai transmis polițiștii italieni.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)