Circ la palatul lui Gigi Becali: Un bărbat a venit cu un sicriu în fața porții, cerând bani pentru semnăturile adunate pentru grațierea latifundiarului (VIDEO)

Circ la palatul lui Gigi Becali: Un bărbat a venit cu un sicriu în fața porții, cerând bani pentru semnăturile adunate pentru grațierea latifundiarului (VIDEO)
Foto: B1 TV

Protest neobișnuit la Palatul lui Gigi Becali. Un bărbat s-a prezentat miercuri la poarta latifundiarului cu un sicriu, cerând bani pentru seamnăturile adunate pentru grațierea lui Becali, atunci când acesta era la închisoare.

Constantin Lungu susține că mama lui Gigi Becali i-a promis că acesta îl va răsplăti pentru strângerea de semnături.

”Pentru dânsul, anul trecut, am făcut mai multe proteste. Am fost în Pipera să îmi prezint doleanțele. Mama dânsului m-a abordat și mi-a spus că pentru tot ce o să facem, a văzut interesul nostru, o să vorbească cu dânsul și o să ne răsplătească. Noi atunci ne-am băgat în cheltuieli. Avem semnăturile, protocoale și când am venit să vorbim cu dânsul, nu prea a avut timp de noi. A spus că nu îi ajută pe pocăiți. A zis că suntem sectari. Și am găsit modul ăsta inedit, pentru că tuturor le e frică de moarte. (…) Doar nu o să fiu nevoit să-mi vând casa ca să achit la oamenii ăia datoriile”, a explicat protestatarul.

Acesta susține că va sta în fața porții lui Becali în următoarele trei zile, însă, dacă problema nu se va rezolva, va cere autorizație de protest și pentru săptămâna viitoare.

”Semnăturile sunt pentru grațierea lui Gigi Becali. (…)Trei zile stau acum. Probabil că o să iau autorizație și săptămâna viitoare. Trag un semnal de alarmă, sunt la capătul răbdărilor. Să ia atitudine, să nu facem rasism și discriminare. Eu sunt un creștin autentic. Doar să ia atitudine. Văd că zilnic face fapte, ajută oameni, eu nu cer milă, eu cer ce am făcut pentru dânsul, cuvântul mamei”, a mai spus Constantin Lungu.

#DIRECT_ONE_e8tssf#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`