Claudiu Năsui, despre moțiunea împotriva ministrului Agriculturii: Petre Daea, arhetipul politicianului comunist care a avut întotdeauna funcții mari. E un dezastru întreg în agricultură că nu își face treaba (VIDEO)

Claudiu Năsui, despre moțiunea împotriva ministrului Agriculturii: Petre Daea, arhetipul politicianului comunist care a avut întotdeauna funcții mari. E un dezastru întreg în agricultură că nu își face treaba (VIDEO)
Foto: Claudiu Năsui / Facebook

USR și Forța Dreptei au anunțat o moțiune simplă împotriva ministrului Agriculturii, Petre Daea, despre care deputatul Claudiu Năsui a declarat, miercuri, la Știrile B1 TV prezentate de Andreea Moraru, că „este exact arhetipul acela al politicianului comunist, care a avut întotdeauna, toată viața sa, funcții mari în stat”.

Claudiu Năsui, pe B1 TV, despre moțiunea împotriva ministrului Agriculturii

Întrebat despre moțiune, deputatul USR a declarat: „Domnul Daea este exact arhetipul acela al politicianului comunist, care a avut întotdeauna, toată viața sa, funcții mari în stat, el a fost conducător peste tot, acum a fost iarăși pus într-o funcție de conducere. Problema nu este doar circul pe care îl face, că se duce el noaptea prin lanul de grâu cu lanterna sau că verifică el grâul cu mâna, se uită la el atent și confirmă el dacă e bun sau nu e bun, deci niște clovnerii până la urmă”.

„Problema este că punem genul acesta de persoane de care râdem la început, dar apoi chiar afectează toți fermierii români”, a adăugat Cladiu Năsui, fost ministru al Economiei.

„A reușit contraperformanța aceea, a luat cei mai puțini bani de la Uniunea Europeană, având în vedere că suntem o foarte mare țară producătoare agricolă, și este un dezastru întreg în agricultură faptul că omul acesta nu își face treaba și se ocupă numai cu lucrurile cu care s-a ocupat și până acum – și cam toți miniștrii fac lucrul acesta, din acest guvern, din câte vedem, mai degrabă se ocupă pentru a asigura niște grupuri de interese, și nu pentru a face lucrurile bine pentru întreaga agricultură din România”, a mai spus deputatul din opoziție.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)