O escroacă din Italia ar fi fugit în România. Susținea că poate vorbi cu Fecioara Maria

O escroacă din Italia ar fi fugit în România. Susținea că poate vorbi cu Fecioara Maria
Foto: captura video.

Gisella Cardia, o cunoscută clarvăzătoare din Italia, care susținea că este în contact cu Fecioara Maria, ar fi părăsit țara și s-ar fi mutat în România după ce un detectiv particular a descoperit că înșela adepții săi.

Escroaca s-ar fi mutat în România

Detectivul a făcut public faptul că analizele au arătat că lacrimile Madonei din Trevignano erau realizate din sânge de porc și a depus o plângere împotriva lui Cardia la Procuratura din Civitavecchia.

După izbucnirea scandalului, femeia de afaceri siciliană s-a mutat la Trevignano, iar mai apoi a dispărut din circulație. Au apărut diverse ipoteze cu privire la locul în care se află, inclusiv că s-ar fi mutat în străinătate cu bani de la credincioși și că ar fi alături de vărul său în România sau în Polonia, unde are mulți adepți.

Avocatul său a negat că ar fi fugit și a susținut că trăiește în Italia și că se teme să nu fie atacată. În prezent, locul în care se află Cardia rămâne necunoscut.

Femeia susținea că făcea minuni

O femeie afirmă că a vorbit cu Fecioara Maria încă din 2016, atunci când o statuetă a plâns apă și sânge. Aceasta a fost însoțită de relatări că ar avea stigmate și că ar fi rămas însărcinată prin Duhul Sfânt, iar adepții ei susțineau că face minuni, cum ar fi înmulțirea pizzei și a găluștelor și vindecări miraculoase.

Cu toate acestea, mulți dintre susținătorii ei o acuză acum de fraudă și înșelătorie, spunând că au dat bani fără a primi beneficii în schimb. Biserica a fost nevoită să ia o poziție oficială și să înființeze o comisie de anchetă, iar un detectiv particular a afirmat că lacrimile Maicii Domnului din Trevignano au fost făcute cu sânge de porc. Femeia este așteptată la audierea de la tribunalul din Civitavecchia pe 8 mai, dar este puțin probabil să apară.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`