Larisa Iordache neagă implicarea într-un triunghi amoros cu privire la relația cu Cristian Chiriță: „Cred că e un pic deplasat”

Larisa Iordache neagă implicarea într-un triunghi amoros cu privire la relația cu Cristian Chiriță: Cred că e un pic deplasat

Larisa Iordache a dezbătut zvonurile despre relație dintre ea și Cristian Chiriță.

Astfel, fista sportivă neagă zvonurile privind un triunghi amoros și spune că ambii parteneri erau singuri în momentul în care s-au cunoscut.

Larisa Iordache neagă zvonurile unui triunghi amoros

Larisa Iordache trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de sportivul Cristian Chiriță. S-a speculat că fosta gimnasta ar fi fost implicată într-un triunghi amoros, dar neagă toate acuzațiile și nu îi vine să creadă unde s-a ajuns.

Sportiva a declarat că nu a existat un triunghi amoros. În momentul în care ea și actualul iubit, Cristian Chiriță s-au întâlnit amândoi erau singuri, reușind să înceapă o relație frumoasă, fără alte implicații din trecut.

Aceasta consideră că zvonurile au apărut fiindcă, atât ea, cât și fosta iubită a lui Cristian Chiriță, Bernadette Szocs, se află în același domeniu, cel sportiv. Larisa Iordache nu ar accepta niciodată să intre într-o astfel de relație, dorindu-și ca totul să fie sănătos și benefic pentru ambii parteneri.

„Nu a existat niciodată un triunghi amoros. În momentul în care eu și Cristian ne-am întâlnit eram amândoi singuri, de ceva vreme, și, pur și simplu, lucrurile s-au întâmplat de la sine.Oamenii nu au atacat. S-au scris niște lucruri care nu au fost spuse corect, pentru că eu, cel puțin, nu am declarat chestiile alea. Probabil că s-a făcut această comparație pentru că suntem amândouă sportive, dar nu avem niciun punct comun. Ne cunoaștem, dar nu avem nimic una împotriva celeilalte. Fiecare dintre noi avem trecutul nostru. Eu consider că sunt genul de persoană care niciodată nu aș intra într-o relație sau aș avea legătură cu un om care nu are treburile încheiate cu trecutul său, fără doar și poate”, a spus Larisa Iordache, potrivit Spynews.

Larisa Iordache susține că zvonurile au fost deplasate

Larisa Iordache a fost luată prin surprindere și spune că zvonurile nu trebuiau să apară. Relația dintre ea și Cristian Chiriță este una asumată, cei doi s-au afișat împreună la evenimente sau au postat fotografii în mediul online. Viața sa personală preferă să o păstreze departe de ochii lumii, însă, ultimele afirmații spuse de alte persoane au fost minciuni cu privire la relația ei.

„Tocmai de aceea totul a început curat, eam doi oameni care erau singuri și a început o relație super drăguță. Nu voiam să vorbesc despre lucrul acesta pentru că m-a luat prin surprindere întrebarea, dar sigur în momentul în care am postat, am fost de comun acord, ne-am asumat. Nu ne-am pus niciun fel de întrebare că ar putea să se speculeze ceea ce s-a speculat, fără să fiu întrebată. Cred ca a fost un pic deplasat, cred că sunt foarte deschisă să răspuns, dar momentul acela nu am vorbit pentru că am spus că viața privată este viața privată”, a mai adăugat fosta sportivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`