Primarul comunei unde o profesoară a fost agresată sexual de elevi dă vina pe profesori și vrea să închidă școala: „Se preferă să se piardă vremea, să ia bani nemunciți, să admire natura, să-și umple portbagajul cu ouă, carne, brânză”

Primarul comunei unde o profesoară a fost agresată sexual de elevi dă vina pe profesori și vrea să închidă școala: Se preferă să se piardă vremea, să ia bani nemunciți, să admire natura, să-și umple portbagajul cu ouă, carne, brânză
Sursa Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Pe 6 aprilie a.c., trei elevi, doi de clasa a VIII-a și un altul de clasa a VII-a, au agresat-o sexual pe profesoara de engleză de la școala din cătunul Pietriceaua, comuna Brebu, județul Prahova.

Adrian Ungureanu, primarul comunei prahovene Brebu, unde trei elevi au agresat sexual o profesoară de engleză, vrea să închidă școala unde s-a produs incidentul

„Evenimentul din școală desigur ne-a oripilat și a adus o mare pată comunității. Părinții celor trei copii nu știu ce fac cu adevărat copiii la școală, au o pregătire minimă, sunt bine intenționați, dar… dar. Luni, 10 aprilie, a venit la mine părintele unuia dintre cei trei copii.

Era bine intenționat, a zis că la școală dirigintele a lăudat copilul și ea habar nu avea de nimic. Părinții celor trei elevi sunt cofetari, brutari, tinichigii auto.

Din spusele elevilor, la orele de engleză doamna profesoară îi provoca să-i facă așa ceva, iar elevul needucat în cap, cu TikTok și alte democrații pe net, necontrolat, fără frică de nimeni, a evoluat ca-n film”, a precizat pentru „Adevărul” primarul Adrian Ungureanu.

„De cinci ani vreau să închid școala din satul cu pricina și să aduc ciclul 2, clasele V-VIII, un număr de aproximativ 30 copiii cu două autobuze la Brebu.

Sunt 5 kilometri și se fac în 10 minute. Dar se preferă să se piardă vremea, să ia bani nemunciți, să admire natura, să-și umple portbagajul cu ouă, carne, brânză.

15 cadre fac naveta plătită și primesc salarii cumulate de 34.000 lei lunar în total pentru câteva zeci de elevi. Ăsta nu-i învățământ”, a mai declarat primarul Adrian Ungureanu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)