Tudor Chirilă i-a atras atenția unei fane care l-a fotografiat în metrou fără acordul lui și apoi a postat poza pe Facebook

Tudor Chirilă i-a atras atenția unei fane care l-a fotografiat în metrou fără acordul lui și apoi a postat poza pe Facebook
Sursa Foto: Facebook/ Tudor Chirilă

„Stii ca ai o zi buna; cand nu te astepti il vezi pe.. Chirila”, a scris o fană a artistului pe rețeaua de socializare, unde a adăugat și poza pe care i-a făcut-o acestuia în metrou. Tudor Chirilă a vazut postarea și a preluat poza făcută de tânără, scriind: „Ce-mi plac mie oamenii care fac poze pe ascuns. Mă omor după ei #lipsaeducatie„.

Postarea lui Chirilă a generat multe comentarii

Unii dintre comentatorii care au răspuns celor doi împărtășesc punctul de vedere al lui Chirilă, însă alții îi atrag acestuia atenția că este persoană publică, astfel că tânăra poate să-l fotografieze în spațiul public.

Și fana care i-a făcut poza lui Chirilă în metrou intervine în comentarii, scriind: „nu a fost pe ascuns; asa e cu fanii,mai ales ca nu sunt obisnuiti sa vada in metrou persoane publice ; chiar imi spunea o amica in privat ca poate o sa ma “certi” mi s-a parut un bun motiv de asa de…ca toata lumea acuza aglomeratia din Bucuresti dar nimeni nu face nimic in privinta asta”.

Artistul îi răspunde: „Nu-mi aduc aminte să-mi fi cerut voie să-mi faci poză așa cum ar trebui să procedeze o persoană manierată. Sigur, te poti prevala de faptul că e spatiu public, că-s persoană publică, blah, blah. Lipsa de bun-simț rămâne. Punct”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`