Alege să trăiești sau să investești într-un apartament cu vedere la mare într-o locație exclusivistă din Mamaia Nord!

Alege să trăiești sau să investești într-un apartament cu vedere la mare într-o locație exclusivistă din Mamaia Nord!

Cea mai exclusivistă parte a litoralului românesc, Mamaia Nord, se va mândri în curând cu locul perfect pentru cei care caută un stil de viață plin de confort și de lux.

Dacă și tu ești în căutarea unor apartamente de vânzare în Mamaia Nord, ce dispun de un design rafinat și facilități premium, fă cunoștință cu ansamblul rezidențial și hotelier AXXIS Nova Resort & Spa.

Acesta va fi primul complex rezidențial și hotelier de pe litoral ce va oferi apartamente de lux cu priveliște spre mare, găzduite în 6 blocuri cu arhitectură remarcabilă, un hotel de 5 stele deschis tot timpul anului, precum și o gamă diversificată de facilități moderne, pentru a asigura confortul și buna dispoziție a tuturor rezidenților.

Descoperă cel mai luxos ansamblu rezidențial de la Marea Neagră!

AXXIS Nova Resort & Spa reprezintă un concept modern și integrat pe piața imobiliară din România. Complexul este amplasat într-o locație privilegiată de pe litoralul românesc, pe malul Mării Negre, în zona Mamaia Nord, oferind o panoramă impresionantă și acces direct la o plajă  administrată privat.

Imobilele prezintă o arhitectură funcțională, fiind dotate cu panouri solare și sistem de fațadă ventilată, soluții ce sporesc considerabil eficiența energetică. Apartamentele sunt complet finisate și mobilate opțional, fiind de asemenea echipate cu sistem smart home. Poți opta pentru trei stiluri de amenajare: Axxis, Solis și Luna.

Acestea acoperă preferințele estetice și de confort ale rezidenților, oferind de la un design interior minimalist, la o atmosferă caldă, mediteraneană, până la finisaje de lux, ce creează o ambianță de reședință aristocratică.

Acum ai ocazia să vizitezi primele tipuri de apartamente finisate și mobilate, aflate în blocul Madrid din cadrul complexului. Vino și vizualizează un studio cu vedere la mare, configurat în stilul de amenajare Luna. Locuința este caracterizată de o estetică minimalistă, ce pune accent pe simplitatea liniilor, puritatea formelor și o cromatică neutră, redată de culorile pastel.

Materialele utilizate – sticla, metalul, lemnul și betonul aparent, creează o atmosferă modernă și casual, îmbinând perfect confortul funcțional cu estetică rafinată. Dacă preferi un spațiu modern, organizat din punct de vedere estetic și funcțional, atunci studioul cu vedere la mare poate fi locuința perfectă pentru tine.

Poți vizualiza, de asemenea, un apartament de vânzare cu 2 camere, amenajat într-un stil mediteraneean, numit Solis, unde predomină culorile calde și materialele naturale. Armonia vizuală este redată de prezența lemnului natúr în combinație cu textilele din iută, in și bumbac. Te vei simți ca într-o adevărată reședință spaniolă de pe coastă, bucurându-te în plus de priveliștea terasei generoase.

Fiecare apartament dispune de o terasă generoasă, ce oferă o priveliște panoramică asupra mării, piscinelor sau grădinilor complexului și a zonei din jur. Descoperi astfel, confortul suprem, putând achiziționa apartamente în cel mai exclusivist complex rezidențial de la mare.

Beneficiază de cele mai moderne și complete facilități premium ale unui ansamblu rezidențial de la malul mării!

Pentru a te simți ca acasă, nu este suficient să locuiești într-un apartament de lux, ce dispune de numeroase dotări de confort. Este de asemenea, important să faci parte dintr-o comunitate care se bucură de numeroase facilități premium, ce acoperă toate nevoile rezidenților și care asigură un stil de viață confortabil și luxos.

În cadrul ansamblului rezidențial AXXIS Nova Resort & Spa te vei putea bucura de numeroase facilități de top, precum:

  • 1600 mp de piscine încălzite
  • 15 000 mp de spații verzi
  • Centru SPA și wellness
  • Parcări subterane și supraterane
  • Locuri de joacă pentru copii
  • Hotel pentru animale
  • Terenuri de sport
  • Galerie comercială exclusivistă
  • Property management

De asemenea, întreg complexul dispune de securitate sporită (monitorizare video și bariere de acces). Dacă și tu cauți lux, confort și exclusivitate, atunci alege să investești în cel mai ambițios proiect imobiliar din Mamaia Nord! În plus, hotelul de cinci stele îți oferă servicii de lux și facilități deosebite pe tot parcursul anului. Te vei bucura de servicii personalizate, fiind întotdeauna în centrul atenției.

Alege combinația perfectă între o locuință aflată într-o zonă privilegiată și confortul modern, bucurându-te de o experiență unică și un stil de viață așa cum ai visat.

Intră pe https://www.axxisnova.ro/ro/ pentru mai multe detalii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:00 - Apele Române: Coeficientul de umplere în principalele 40 de lacuri de acumulare a scăzut la 70%
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție
20:43 - Nicolae Ciucă, la lansarea programului său electoral: „În România pe care o vom construi împreună, legea va fi mai presus de orice interes. Procesele nu mai trebuie să dureze ani de zile”
20:36 - 12 maşini incendiate şi doi oameni înjungiaţi în Lisabona, după ce oamenii au ieșit să protesteze din cauza unui caz de brutalitate a poliției
20:32 - Nicolae Ciucă: “Aceasta este miza programului meu / Voi fi un președinte care muncește, aproape de oameni și comunități. Voi fi prezent în viața orașelor și comunelor, inclusiv a sectoarelor” (VIDEO)
20:23 - Indignare, după ce Joe Biden a spus că Donald Trump ar trebui închis. Președintele SUA și-a corectat apoi declarația
20:20 - Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)
20:18 - Ce gest deplasat a făcut Alina Ceușan într-o sală de teatru. Celebra influenceriță, criticată dur. Oana Pellea: „O rușine”
20:10 - O româncă a obținut zeci de mii de euro, după ce și-a păcălit iubitul italian să-și vândă casa. Ce a decis femeia să facă cu banii