Ce a făcut Simona Halep ca să uite de tot de Toni Iuruc i-a mirat pe toţi

Ce a făcut Simona Halep ca să uite de tot de Toni Iuruc i-a mirat pe toţi
Foto: Hepta/Zuma Press / Rob Prange.

Simona Halep a acumulat peste 40 de milioane de euro din premiile câștigate în tenis, iar o parte din bani i-a investit în proprietăți imobiliare.

Simona Halep vinde vila în care a locuit

Firmele ei controlează mai multe proprietăți în București și pe litoralul românesc. Cu toate acestea, acum a decis să vândă vila în care a locuit cu fostul soț Toni Iuruc, după ce a făcut unele investiții care nu s-au dovedit profitabile.

Vila a fost cumpărată de fondatoarea grupului Duraziv, Irina Guzu, cu cinci milioane de euro plus TVA, iar un milion de euro a fost deja achitat.

Restul sumei va fi plătit până la 1 iunie conform contractului. Dacă Simona Halep se răzgândește, va trebui să plătească două milioane de euro, iar dacă Irina Guzu renunță la tranzacție, va pierde avansul de un milion de euro.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Proprietatea tenismenei costă sute de mii de euro

Vila este situată în cartierul Primăverii din București și este considerată cea mai scumpă din zonă. Simona Halep locuiește acum la Rahmaninov Residence, unde un apartament costă între 840.000 și 4.000.000 de euro.

„Sub atenta supraveghere a lui Stere Halep, doi muncitori au golit imobilul, iar lucrurile ex-liderului WTA au ajuns la Rahmaninov Residence, în zona Floreasca. Sportiva noastră a dorit să se rupă total de trecut, însă mai există un aspect pentru care a renunțat să mai locuiască în luxosul imobil din zona Eliade” arată cancan.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`