Au asfaltat în jurul unei mașini parcate / Muncitorii din Craiova: „Am sunat şi la ridicări, dar și ei au întârziat”

Au asfaltat în jurul unei mașini parcate / Muncitorii din Craiova: „Am sunat şi la ridicări, dar și ei au întârziat”
Sursa foto: Gazeta de Sud

În Craiova, odată ce vremea a început să se încălzească a reînceput asfaltarea străzilor de la periferie, parte a campaniei edilului Lia Olguța Vasilescu care își propune să nu mai existe nicio stradă neasfaltată în municipiu. Numai că pe una dintre aceste străzi asfaltarea s-a făcut în jurul unei mașini, relatează Gazeta de Sud.

Asfaltare în jurul unei mașini parcate, în Craiova

O situație mai puțin obișnuită a avut loc în Craiova, unde compania care se ocupă de lucrările de asfaltare de pe o stradă a asfaltat toată artera, mai puțin spațiul aflat sub o mașină parcată.

Reprezentanţii Domarcons, firma care se ocupă de asfaltările din Craiova, spun că au ales să nu piardă timpul şi că imediat cum a apărut şoferul maşinii, situaţia s-a remediat.

„Şoferul a fost aşteptat destul de mult, am sunat şi la ridicări, dar ei au întârziat din cauza unor probleme. Până la urmă am decis să facem asfaltarea, să nu pierdem timpul. Mai ales că se făcuse destul de târziu şi nu putem să ţinem oamenii până noaptea la muncă. Oricum, situaţia s-a rezolvat destul de repede după aceea, fiindcă a venit şoferul. Apoi s-a asfaltat şi bucata aceea, deci strada este acum complet asfaltată“, au declarat reprezentanţii firmei care asfaltează în Craiova.

Întâmplara nu a rămas fără urme. Chiar şi după ce s-a remediat situaţia, acea bucată de stradă a rămas peticită.

„Nicio stradă fără asfalt în Craiova!”

În februarie, Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, a anunțat reînceperea campania de asfaltare a străzilor periferiei Băniei. Edilul își propune ca obiectiv ca nicio stradă din municipiu să nu mai fie neasfaltată.

„Am reluat asfaltarea străzilor din cartierele de periferie, pentru a continua ce am reușit anul trecut și nu a reușit nicio altă localitate din România. Nu mai puțin de 120 de repere are lista cu asfaltările de anul trecut. Fie că sunt străzi (peste 100), cvartale de blocuri, parcări sau trotuare, toate au fost reparate sau asfaltate anul trecut.

Dintre cele 1.009 străzi și alei ale Craiovei, 253 nu sunt asfaltate, adică circa 25% din rețeaua stradală a municipiului, arată datele transmis de municipalitate ca răspuns la solicitarea senatorului REPER de Dolj Cosmin Poteraș.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`