Accident grav în Germania! Un șofer cu permisul de conducere anulat de 16 ani a ucis șapte persoane

Accident grav în Germania! Un șofer cu permisul de conducere anulat de 16 ani a ucis șapte persoane
Sursa foto: Facebook / Feuerwehren unserer Heimat

Șapte persoane au murit în urma unei coliziuni provocate de un șofer care avea permisul anulat din 2007, în orașul german Bad Langensalza din landul Turingia.

Șapte persoane și-au pierdut viața în urma unei coliziuni provocate de un șofer cu permisul anulat de 16 ani

Vinovatul ar fi un șofer în vârstă de 45 de ani care a avut permisul auto suspendat în 2007, autoritățile confirmând informația pentru publicația germană Bild. De asemenea, poliția nu cunoaște motivul pentru care bărbatul a avut permisul anulat.

Autoritățile cred că șoferul a provocat accidentul din cauză că era sub influența alcoolului. Acestuia i-au fost recoltate probe de sânge. În urma accidentului, mai mulți martori au spus că cele trei persoane aflate în mașina BMW care a provocat accidentul frontal au consumat alcool înainte într-o parcare.

Șoferul ar fi provocat accidentul în urma unui viraj lung, moment în care mașina a ajuns pe contrasens, unde a lovit un Mercedes în care se aflau 5 tineri de 19 ani și un VW în care erau doi oameni.

În urma coliziunii, cele două autoturisme, Mercedesul și VW-ul au luat foc.

Cele 5 persoane din Mercedes, șoferul mașinii din VW și un pasager din BMW au murit, șoferul care a provocat accidentul suferind câteva răni, potrivit sursei citate.

Cumplitul accident a avut loc sâmbătă după-amiază pe Autostrada 247 din apropierea orașului Bad Langensalza. În urma accidentului, șoferul este cercetat pentru omor prin imprudență.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`