Alertă în Israel: Teroriștii ISIS amenință că evreii vor dispărea și că jihadiștii îi vor judeca pentru crimele comise împotriva palestinienilor (VIDEO)

Alertă în Israel: Teroriștii ISIS amenință că evreii vor dispărea și că jihadiștii îi vor judeca pentru crimele comise împotriva palestinienilor (VIDEO)
Foto: independent.co.uk

Alertă în Israel după ce aripa siriană a teroriştilor din Statul Islamic a postat un mesaj de ameninţare la adresa evreilor. Într-un clip video de 16 minute, un bărbat mascat anunţă că, în curând, vor dispărea toţi evreii din Israel şi că teroriştii îi vor judeca pe aceştia pentru crimele comise împotriva palestinienilor.

„Vom intra în moscheea al-Aksa în postura de cuceritori. Faceţi ce vreţi până ajungem la voi. Apoi, o să vă judecăm pentru crimele pe care le-ai comis împotriva poporului palestinian”, spune teroristul ISIS, conform The Independent.

Mesajul postat de teroriştii din Statul Islamic este primul de acest gen în care evreii sunt ameninţaţi în mod direct. Jihadiștii îi descrie pe israelieni drept primii duşmani ai musulmanilor.

Mai mult, teroristul anunţă că organizaţia sa va cuceri în curând Ierusalimul şi că sunt vizaţi de ameninţare evreii din lumea întreagă.

Jihadiştii au încercat şi în trecut să se prezinte drept reprezentanţii palestinienilor în lupta cu Israel, dar au fost contraţi de o altă organizaţie antisemită, Hamas.

Violențele între palestinieni și forțele de ordine israeliene se intensifică în Cisiordania și Iersusalimul de Est. Premierul Benjamin Netanyahu a anunțat că statul pe care îl conduce va duce „o luptă până la moarte împotriva terorismului palestinian”. (Detalii AICI)

Israelul, amenințat direct de teoriștii grupării Stat Islamic

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`