Alex Bogdan: „Am obosit să fiu un măscărici” / Care este motivul pentru care actorul joacă mereu un rol atunci când apare la TV

Alex Bogdan: „Am obosit să fiu un măscărici” / Care este motivul pentru care actorul joacă mereu un rol atunci când apare la TV
Foto: Facebook

Îndrăgitul actor Alex Bogdan se bucură de o carieră impresionantă în actorie. Însă, în ciuda acestui lucru, acesta ascunde o poveste de viață încărcată de dificultăți și drame.

În cadrul unui interviu acordat recent, Alex Bogdan a reunoscut că intepretează un rol atunci când apare la televizor, căci în viața de zi cu zi este mult mai temperat.

Alex Bogdan, despre rolul de pe micile ecrane

Actorul Alex Bogdan recunoaște că imaginea pe care și-a conturat-o la televizor este cu mult diferită față de cea din viața de zi cu zi. După ce și-a pierdut mama, Alex Bogdan s-a confruntat cu depresia și anxietate, recunoscând că și astăzi se luptă cu astfel de stări. În ultima perioadă, acesta încearcă să se prezinte publiclui așa cum este, căci, spune el, s-a săturat să fie un „măscărici”.

„Sunt foarte atent cu „spuma”. În viața de zi cu zi sunt uneori trist, anxios, fără chef, alteori sunt în vervă, spontan, depinde foarte mult de starea în care mă găsesc. Dar nu seamănă prea mult imaginea mea de la televizor cu cea obișnuită.

Mă activez când e de treabă, când am de făcut un rol sau o apariție televizată, pe care o tratez tot ca pe un rol, atunci când e cazul. În ultima vreme am mai obosit să fiu așa un măscărici și mă axez mai mult pe adevăratul Alex Bogdan, cu tot ce implică el, chiar și cu greșelile pe care le-a făcut. Doamne, vorbesc la persoana a treia despre mine… E grav!”, a declarat actorul, potrivit viva.ro.

Alex Bogdan are o serie de principii după care se ghidează

Tot în cadrul aceluiași interviu, Alex Bogdan a menționat că are o serie de principii după care își ghidează viața. Cunoscutul actor spune că empatizează foarte mult cu cei din jurul lui și este atent să nu rănească prin acțiuni sau vorbe.

„Iubirea și respectul sunt coordonatele majore ale existenței mele pe acest pământ. Și nu vreau să fac rău nimănui. Cred foarte mult în luptele fiecăruia și sunt atent la oameni atunci când interacționez cu ei, ca să nu-i rănesc cumva”, a adăugat acesta.

Alex Bogdan recunoaște că au existat momente când s-a simțit neînțeles, inclusiv de iubita lui, care a privit cu scepticism unele idei.

„Sigur că da, dar nu sunt singurul. Nu sunt special. Și sunt doar momente. Ideile mele până în acest punct nu au fost prea excentrice să fie greu de înțeles. Mă refer la parcursul artistic. Pe plan personal îmi mai spune iubita mea uneori: „Măi, dar ce-o fi în capul ăla al tău?”, a încheiat acesta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`