Caz teribil în Rusia: Adolescentă de 14 ani, suspectată că a angajat asasini pentru a-i ucide mama

Caz teribil în Rusia: Adolescentă de 14 ani, suspectată că a angajat asasini pentru a-i ucide mama
Foto: Instagram/milosskaya_anastasiya/

O fată de 14 ani a fost arestată sub suspiciunea că ar fi comandat asasinarea mamei sale, Anastasia Milosskaya, în vârstă de 38 de ani, după ce aceasta i-ar fi interzis să-și vadă iubitul, un băiat de 16 ani, care locuia la apartamentul familiei sale.

Motivul pentru care adolescenta a decis să se răzbune

Cadavrul femeii a fost găsit învelit în plastic lângă Moscova. Anastasia fiind bătută și sugrumată până la moarte. Potrivit anchetatorilor ruși, adolescenta și băiatul au plătit altor doi adolescenți suma de 3.650 de lire sterline pentru a-i ajuta să o omoare pe mama ei, relatează aif.

Totul a pornit de la faptul că Anastasia, care lucra ca agent imobiliar, i-a cerut băiatului de 15 ani să plece din casă pentru că ar fi avut o influență proastă asupra fiicei sale.

„A vorbit de multe ori despre ura mamei ei, deși mama ei era o persoană bună care o iubea”, spune prietena adolescentei.

Femeia a fost bătută și sugrumată

Suspecții sunt cu toții minori cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani și vor rămâne într-un centru de minori timp de o lună, în timpul anchetei. Oamenii legii spun că motivul crimei a fost acela de a trăi din economiile mamei sale, care se ridicau la peste 30.000 de lire sterline.

Pedepsele maxime pe care le pot primi tinerii acuzați sunt de 10 ani, executând parțial pedeapsa într-un centru de corecție pentru tineri.

Bunica adolescentei de 14 ani susține că nepoata ei a fost influențată de iubitul ei care provenea dintr-o familie vulnerabilă”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”