Șocul pe care l-a trăit o femeie: Soțul acesteia și-a înscenat moartea pentru a trăi liniștit cu amanta: „Mama mea era implicată în asta”

Șocul pe care l-a trăit o femeie: Soțul acesteia și-a înscenat moartea pentru a trăi liniștit cu amanta: „Mama mea era implicată în asta”
Sursa foto: Captură video TikTok

Anessa Rossii, din San Diego, California, susține că soțul ei și-a înscenat moartea pentru a putea trăi cu amanta. Devastată, ea i-a organizat înmormântarea, ca peste câteva luni să afle de pe TikTok că el este în viață și trăiește în Mexic cu amanta sa.

Și-a înscenat moartea ca să trăiască liniștit cu amanta lui, iar soția îi pregătise înmormântarea

„Pune un deget în jos dacă te sună departamentul de poliție din Miami și îți spune că au descoperit cadavrul soțului tău și că acesta a murit prin sinucidere.

Așadar, tu și familia ta plănuiești înmormântarea lui și toată lumea a fost șocată că s-a întâmplat asta, dar ești în relații proaste cu familia fostului tău soț, așa că rămâi în California și ei rămân în Florida în timp ce planifică înmormântarea”, Anessa în timp ce povestea cele întâmplate, pe TikTok.

Continuând povestea, într-un alt clip, femeia explica că părinții soțului său au sunat-o pe 22 ianuarie pentru a o anunța că bărbatul și-a pus capăt zilelor. Anessa susține că a discutat cu oamenii de la departamentul de poliție și biroul legist, potrivit Daily Star.

„Suntem în martie și, după ce ai petrecut luni întregi de doliu și chiar te-ai gândit cum să scapi de vinovăție, intri în direct pe TikTok și cineva îți spune să îți verifici DM-urile pentru că au informații referitoare la soțul tău și deschizi DM-ul doar pentru a afla că soțul tău nu numai că este în viață, dar trăiește în Mexic cu amanta lui, cu care are o aventură de șase ani”, a mai declarat ea pe TikTok.

@anessarossii Shocked. Embarrassed. Stunned. Angry. Upset. So many emotions come to mind. Still dont have all of the information #storytime ♬ original sound – Anessa Rossi

Ce a răspuns soțul ei, pe TikTok

Întreaga poveste a luat o întorsătură ciudată, în momentul în care, soțul femeii, Tim, a răspuns acuzațiilor într-un clip pe TikTok, negând afirmațiile ei.

„Nu am înșelat niciodată nicio femeie în viața mea, în special pe Anessa. M-am întâlnit cu actuala mea logodnică după ce Anessa a părăsit deja Miami.

Am o tulburare bipolară. Am fost internat într-o instituție psihică, prins de 15 polițiști sub amenințarea armei, da, totul s-a întâmplat. Da, am alergat pe străzi toată viața. Am fost violent la viața mea? Da, am fost. Recunosc toate acestea, dar în fiecare zi a vieții mele încerc să fiu o persoană mai bună.

Sunt un dependent de droguri și alcoolic în recuperare, sunt curat de trei ani și o lună acum. Deci toate aceste lucruri pe care le spune ea despre mine, unele dintre ele sunt adevărate, dar eu vă spun ce nu sunt. Nu sunt un mincinos, nu sunt fals”, a spus Tim.

@anessarossiiSame city same friends if youre looking for me

♬ original sound – Anessa Rossi

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție
20:43 - Nicolae Ciucă, la lansarea programului său electoral: „În România pe care o vom construi împreună, legea va fi mai presus de orice interes. Procesele nu mai trebuie să dureze ani de zile”
20:36 - 12 maşini incendiate şi doi oameni înjungiaţi în Lisabona, după ce oamenii au ieșit să protesteze din cauza unui caz de brutalitate a poliției
20:32 - Nicolae Ciucă: “Aceasta este miza programului meu / Voi fi un președinte care muncește, aproape de oameni și comunități. Voi fi prezent în viața orașelor și comunelor, inclusiv a sectoarelor” (VIDEO)
20:23 - Indignare, după ce Joe Biden a spus că Donald Trump ar trebui închis. Președintele SUA și-a corectat apoi declarația
20:20 - Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)
20:18 - Ce gest deplasat a făcut Alina Ceușan într-o sală de teatru. Celebra influenceriță, criticată dur. Oana Pellea: „O rușine”
20:10 - O româncă a obținut zeci de mii de euro, după ce și-a păcălit iubitul italian să-și vândă casa. Ce a decis femeia să facă cu banii
19:54 - Ce a făcut Smaranda, fiica lui Codin Maticiuc, la nunta lui Theo Rose, în momentul în care s-a plictisit. Actorul s-a amuzat copios