O dubiță de 35.000 lei furată din Olanda a fost găsită de autorități în posesia unui bărbat din Cluj / Bărbatul susține că a cumpărat autovehiculul în 2019

O dubiță de 35.000 lei furată din Olanda a fost găsită de autorități în posesia unui bărbat din Cluj / Bărbatul susține că a cumpărat autovehiculul în 2019
Foto: Politia de Frontiera

În urma unui control, polițiștii de frontieră ieșeni au descoperit în posesia unui bărbat din Cluj o dubiță căutată de autoritățile din Olanda.

Bărbatul a susținut în fața autoriăților că el a cumpărat dubița în anul 2019 cu suma de 3.700 de euro, și nu știa că este implicată în vreun litigiu.

O dubiță căutată de autoritățile din Olanda a fost găsită în posesia unui bărbat din Cluj

„În data de 28 martie a.c., în jurul orei 01.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un clujean, în vârstă de 38 de ani, conducând un autovehicul, înmatriculat în România.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a mijlocului de transport, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Olanda la data de 10 martie a.c.”, informează, marți, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iași, scrie ProTV.

Dubița în valoare de 35.000 lei a fost reținută

Interogat de polițiștii de frontieră, bărbatul a susținut că a cumpărat vehiculul în 2019 pentru 3.700 de euro și nu cunoștea vreo dispută juridică în jurul acestuia.

Autoritățile de la frontieră efectuează o anchetă pentru o infracțiune de tăinuire. Autoturismul, în valoare de 35.000 de lei, a fost sechestrat în cadrul anchetei aflate în derulare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`