Perseverență de invidiat: O femeie de 69 de ani a luat permisul de conducere după 959 de încercări

Perseverență de invidiat: O femeie de 69 de ani a luat permisul de conducere după 959 de încercări
Foto: captura video.

La vârsta de 69 de ani, Cha Sa-soon din Coreea de Sud a obținut permisul de conducere, după 960 de încercări și o sumă semnificativă de bani cheltuiți.

Femeia a cheltuit peste 12.00 de euro

Deși mulți oameni obțin permisul la o vârstă înaintată, povestea doamnei Cha este remarcabilă pentru că a dat testul scris de 780 de ori, cinci zile pe săptămână, timp de trei ani, înainte de a fi admisă să ia testul de conducere.

În total, ea a luat examenul de conducere de 960 de ori și a cheltuit aproximativ 12.500 de euro pe școala de șoferi. Doamna Cha a continuat să persevereze, deoarece avea nevoie de permisul de conducere pentru afacerea ei de vânzare de legume.

Cha Sa-soon a primit o mașină

După ce a devenit o celebritate națională în Coreea de Sud și a apărut într-o reclamă Hyundai, producătorul auto i-a oferit chiar un vehicul nou în valoare de aproape 13.000 de euro.

„Când a obținut în sfârșit permisul, am ieșit cu toții să o aplaudăm și am îmbrățișat-o, oferindu-i flori. Am simțit ca și cum o povară uriașă a căzut de pe spatele nostru.

Nu avusesem curajul să-i spunem să renunțe, pentru că ea continua să încerce”, a declarat instructorul ei de conducere, care s-a simțit ușurat când în final Cha Sa-soon a reușit, potrivit tabloidului britanic Mirror.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`