Primarul Veneției e gata să acorde „certificat de prostie” și amendă de 350 de euro unui bărbat care a plonjat de pe acoperișul unei clădiri direct într-un canal

Primarul Veneției e gata să acorde certificat de prostie și amendă de 350 de euro unui bărbat care a plonjat de pe acoperișul unei clădiri direct într-un canal

Primarul Veneției, Lugi Brugnaro, a postat videoclipul cu saltul complet lipsit de rațiune pe Twitter. Scenele s-au petrecut pe 24 martie, în Campo San Pantalon.

Un bărbat a sărit de pe o clădire, de la aproximativ 10 metri înălțime, în apa dintr-un canal venețian

El a fost filmat de un prieten în timp ce efectua saltul și oamenii din jur îl sfătuiau să se abțină din cauză că apa e mică. Luigi Brugnaro a scris, pe contul său de Twitter: „Acest «individ» ar trebui să primească un certificat de prostie.

Încercăm să-l identificăm pe el și pe prietenul lui care a filmat videoclipul stupid pentru rețelele de socializare. Trebuie să dăm primarilor puteri reale împotriva vandalilor!”. Bărbatul riscă o amendă de 350 de euro, în cazul în care va fi identificat.

La Veneția, turiștii înoată în mod obișnuit în canalele protejate de UNESCO. În august, anul trecut, australieni au făcut surfing pe Marele Canal. Iar în mai, mai mulți turiști au înotat goi în apropierea de Arsenale și au vandalizat biserica Redentore.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`