O singură zi în Parlament pentru fosta angajată a a clubului Bamboo. Deputatul Marius Manolache a demis-o din funcția de consilier parlamentar după ce s-a lăudat cu funcţia pe Facebook

O singură zi în Parlament pentru fosta angajată a a clubului Bamboo. Deputatul Marius Manolache a demis-o din funcția de consilier parlamentar după ce s-a lăudat cu funcţia pe Facebook
Foto: stirileprotv.ro

O zi în Parlamentul României, doar atât a stat fosta angajată a clubului Bamboo, ajunsă consilier parlamentar prin intermediul deputatului PSD Marius Manolache. Tânăra a fost demisă de social democrat după ce s-a lăudat cu noul serviciu pe rețelele de socializare

„Legitimaţia de consilier şi permisul de parcare de la Parlament nu e un privilegiu. Din punctul meu de vedere este o onoare, pentru că lucrezi pentru comunitate. N-a înţeles şi a plecat acasă”, a spus deputatul, potrivit Mediafax.

Ornella Borozon a provocat discuții aprinse după ce a postat pe profilul său de Facebook o imagine în care se vede legitimația de Parlament, pe care a descris-o simplu – „Și de azi nu mai stau la discuții în trafic”. (Detalii AICI)  După ce a intrat în vizorul presei, tânăra și-a șters contul de Facebook.

Chiar și așa, deputatul PSD a susținut că tânăra a fost angajată pe baza CV-ului ei din care reiese că este absolventĂ de Studii Economice Europene și cunoaște două limbi stăine. Referitor la faptul că ar fi lucrat la clubul Bamboo, social-democratul a spus că fiecare are șanse egale și că „asta e discriminare”.

În cele din urmă, acesta a recunoscut că fata nu a trecut și proba unui interviu, fiindu-i recomandată de câțiva „prieteni”.

întrebat dacă aspectul fizic al tinerei a fost unul din factorii care i-au adus angajarea, Manolache a negat acest lucru, precizând însă că i s-a părut „plăcută”.

„Nu are nicio legătură aspectul fizic. E o întâmplare. (…) Era drăguţă, nu v-a plăcut? Bănuiesc că v-a plăcut. Mi mi-a fost plăcută, nu m-am gândit la altceva în afară de a o angaja şi atât”, a precizat acesta.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`