Liviu Dragnea: PSD susține inițiativa deputatului Mircea Dobre privind impozitul specific

Liviu Dragnea: PSD susține inițiativa deputatului Mircea Dobre privind impozitul specific
Foto: B1 TV

Președintele PSD, Liviu Dragnea a declarat luni că partidul pe care îl conduce susține inițiativa deputatului Mircea Dobre privind impozitul specific, informează Agerpres.

„Colegul meu deputatul Mircea Dobre (…) a prezentat o inițiativă legislativă importantă din punctul nostru de vedere și anume impozitul specific. Este o inițiativă pentru zona turismului din țara noastră. Se urmărește prin acest proiect de lege asigurarea unui tratament fiscal echitabil în mediul economic, care să respecte principiul proporționalității”, a declarat Liviu Dragnea, la finalul ședinței Biroului Permanent Național al PSD.

Liderul social-democraților a precizat că prin introducerea impozitului specific se va înregistra o creșetere a încasărilor bugetare de cinci-șase ori mai mare.

„Va crește conformarea voluntară, eliminându-se piața neagră din această industrie. Din câte știu, este o inițiativă susținută de operatorii din turism. PSD susține inițiativa colegului nostru. O va depune la Parlament astăzi sau mâine cel mai târziu și va face mâine (marți – n.r.) o conferință de presă să explice în detaliu prevederile acestei legi și care sunt avantajele atât pentru bugetul de stat, cât și pentru operatorii din turism”, a mai spus Liviu Dragnea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`