Cine este Antonio, tânărul din capitală acuzat că şi-a sechestrat şi violat iubita / A avut comportament sfidător la adresa oamenilor legii

Cine este Antonio, tânărul din capitală acuzat că şi-a sechestrat şi violat iubita / A avut comportament sfidător la adresa oamenilor legii

Antonio, tânărul din capitală acuzat că şi-a sechestrat şi violat iubita, are un trecut controversat. În urmă cu an sfida oamenii legii și reușea să fugă de poliție și jandarmi, după incidente în trafic.

Acum s-a întors, dar într-o altă ipostază. Tânărul de 26 de ani şi-ar fi sechestrat şi violat iubita, filmând-o ulterior în ipostaze indecente. Ba mai mult, acesta a și ameninţat-o că va face publice filmările, potrivit observatornews.ro.

Cine este Antonio, tânărul din capitală acuzat că şi-a sechestrat şi violat iubita

Şerban Michelle Antonio are un trecut cu multe probleme, dovadă stând o listă de infracțiuni comise de-a lungul timpului: viol, lipsire de libertate, şantaj, violarea vieţii private şi ameninţare.

Anul trecut, în octombrie, atunci când a fost oprit în trafic, a dat dovadă de mult curaj în fața oamenilor legii, sfidând autoriățile publice.

Atunci a reuşit să fugă de poliţie, a trecut pe roşu şi a lovit două maşini. Scăpând de oamenii legii, şi-a bătut joc de ei pe Internet.

”Băi, când dai girofarul ăla de aici, ce faceţi, măi, mânca-v-aş sufletul meu să vi-l mănânc. Staţi, măi cuminţi!”, spunea acesta la vremea respectivă.

Ulterior, a fost prins în cartierul Rahova, reținut și mai apoi eliberat.  Antonio este nimeni altul decât fiul cântăreţei Roxy Manelista.

Antonio, un nou pas greșit

Acum, acesta a intrat din nou în atenția autorităților.

Iubita l-a dat pe mâna poliției, după ce individul a sechestrat-o chiar la el acasă şi a violat-o. Apoi ar fi filmat-o în ipostaze indecente.

”Bărbatul ar fi constrâns-o să nu încheie relaţia, ameninţând-o că va face publice imaginile video. Demers pe care l-ar fi îndeplinit în data de 15 martie 2023”, a explicat Crina Eșanu, de la Politia Capitalei.

”Şi dacă eşti gabor şi dacă eşti haladit şi dacă eşti femeie şi dacă eşti bulangiu, să moară familia mea dacă nu te lasă verii mei, familia mea dacă te lasă să dormi în pat liniştit. Dacă nu îţi bagă 20 de bricege în inimă, aici.”

Acum, oamenii legii au făcut percheziţii la domiciliul acestuia şi l-au dus la audieri. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție
20:43 - Nicolae Ciucă, la lansarea programului său electoral: „În România pe care o vom construi împreună, legea va fi mai presus de orice interes. Procesele nu mai trebuie să dureze ani de zile”
20:36 - 12 maşini incendiate şi doi oameni înjungiaţi în Lisabona, după ce oamenii au ieșit să protesteze din cauza unui caz de brutalitate a poliției
20:32 - Nicolae Ciucă: “Aceasta este miza programului meu / Voi fi un președinte care muncește, aproape de oameni și comunități. Voi fi prezent în viața orașelor și comunelor, inclusiv a sectoarelor” (VIDEO)
20:23 - Indignare, după ce Joe Biden a spus că Donald Trump ar trebui închis. Președintele SUA și-a corectat apoi declarația
20:20 - Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)
20:18 - Ce gest deplasat a făcut Alina Ceușan într-o sală de teatru. Celebra influenceriță, criticată dur. Oana Pellea: „O rușine”
20:10 - O româncă a obținut zeci de mii de euro, după ce și-a păcălit iubitul italian să-și vândă casa. Ce a decis femeia să facă cu banii
19:54 - Ce a făcut Smaranda, fiica lui Codin Maticiuc, la nunta lui Theo Rose, în momentul în care s-a plictisit. Actorul s-a amuzat copios