Ministrul Culturii, Ionuț Vulpescu: O falie separă politicul de oameni, iar noi trebuie să reînnoim dialogul cu cetățenii

Ministrul Culturii, Ionuț Vulpescu: O falie separă politicul de oameni, iar noi trebuie să reînnoim dialogul cu cetățenii
Foto: qmagazine.ro

În ultimii ani, o falie se adâncește permanent și separă politicul de oameni, iar misiunea avută este de a reînnoi dialogul cu aceștia, a declarat Ionuț Vulpescu, Ministru al Culturii și candidat pentru post de vicepreședinte PSD.

„Sunt impresionat de reacția voastră la anunțul că voi candida pentru a ocupa un post de vicepreședinte în conducerea Partidului Social Democrat. Sunt conștient de responsabilitățile pe care mi le asum prin această candidatură. Sunt conștient și de faptul că, în ultimii ani, o falie, ce se adâncește permanent, o ruptură, separă politicul de oameni. Cred că misiunea noastră este să micșorăm această falie, să reînnoim dialogul cu oamenii, să revenim la agenda lor”, a scris social-democratul pe Facebook.

Acesta a mai scris că schimbarea apare doar cu sprijinul bazei partidului și că doar venind în întâmpinarea așteptărilor acestora liderii partidului își fac datoria.

„Împreună vom purta bătăliile care ne așteaptă și nu doar pe cele electorale. Avem nevoie de mai multă justiție socială, de o societate mai echitabilă, de mai multă stânga în politicile publice. Și, dacă vom fi solidari, vom schimba în bine societatea românească”, a mai susținut Ionuț Vulpescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`