MAE: Ungaria a luat măsuri suplimentare de securizare a frontierei cu Croația

MAE: Ungaria a luat măsuri suplimentare de securizare a frontierei cu Croația
Foto: ziarulclujean.ro

Autoritățile ungare au luat măsuri suplimentare de securizare a frontierei cu Croația și de introducere a unor măsuri în privința deplasării migranților pe relația Croația-Ungaria, informează Ministerul român al Afacerilor Externe (MAE) într-un comunicat de presă, potrivit agerpres.

În acest context, MAE a precizat că poate exista posibilitatea ca traficul prin punctele de trecere a frontierei întrece cele două state ar putea fi perturbat. În același context, MAE precizează că și traficul între Croația și Slovenia poate fi modificat.

„În același sens, există posibilitatea apariției unor probleme similare în traficul de la punctele de trecere a frontierei Croația-Slovenia, în special punctele de trecere frontieră Macelj și Mursko-Sredisce, și Croația-Serbia”.

MAE recomandă cetățenilor români care vor să treacă aceste granițe să consulte site-urile Automobil Clubului Croat, Companiei Naționale Croate de Căi Ferate, Autorității Portuare Croate și Agenției Croate de Aviație Civilă, deoarece pot exista “modificări de la oră la alta”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`