Retragerea din fotbal a lui Raul Gonzalez a provocat o serie de mesaje de mulțumire din partea jucătorilor de fotbal pe rețelele de socializare

Retragerea din fotbal a lui Raul Gonzalez a provocat o serie de mesaje de mulțumire din partea jucătorilor de fotbal pe rețelele de socializare
Foto: ambwallpapers.com

După o carieră de 21 de ani, Raul Gonzalez Blanco, atacantul care a scris istorie la Real Madrid, se retrage din activitate. Acesta și-a anunțat decizia pe site-ul actualei sale echipe, New York Cosmos.

“Nu e ușor, dar e momentul potrivit să spun adio!”, a scris acesta pe site-ul echipei din New York.

Vestea retragerii sale din fotbal a provocat un val de mesaje pe site-urile de socializare din partea multor fani ai fotbalistului, dar și din partea unor fotbaliști, colegi de-ai săi sau adversari, deopotrivă. Toți au postat pe instagram sau twitter mesaje de mulțumire și de felicitare pentru lunga carieră fotbalistică, transmite digisport.

”Se retrage un prieten uriaș și cel mai mare din istoria modernă a lui Real Madrid. Să fie într-un ceas bun și mulțumesc”, i-a scris Michel Salgado. Cei doi au fost coechipieri la Real Madrid și la naționala Spaniei.

”O legendă a fotbalului și a lui Real Madrid. A fost o onoare să învăț de la un fotbalist special ca tine, Căpitane!”, a scris Sergio Ramos pe twitter-ul său.

„După atâția și atâția ani, se retrage un adevărat grande. Nu am decât cuvinte de recunoștință pentru timpul petrecut alături de tine. Îți mulțumesc pentru tot”, a scris și Gonzalo Higuain pe twitter.

Borja Valero a ales Instagramul pentru a-i mulțumi fostului căpitan al galacticilor.

”Raul Gonzalez! Nimic mai mult de adăugat, domnilor!”, a scris Valero, alături de care a pus o poză a lui Raul din perioada de glorie.

Xavi Alonso a postat și el un mesaj pe twitter în care îi mulțumește “Numărului 7”.

“Un căpitan pentru o emblemă. Mulțumesc, 7!”, a scris Xavi pe contul de twitter.

Fabio Cannavaro și-a adus aminte de momentele în care cei doi au fost adversari, iar mai apoi, coechipieri.

“A fost o plăcere să te am ca adversar înainte și apoi ca și coechipier, prietene”, a transmis Cannavaro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`