Unde se află plaja catalogată drept „cel mai rău loc de pe Pământ”. Turiștii sunt avertizați să stea departe

Unde se află plaja catalogată drept „cel mai rău loc de pe Pământ”. Turiștii sunt avertizați să stea departe
Sursa Foto: Flickr.com

O plajă din Europa a fost desemnată drept „cel mai rău loc de pe Pământ”. Se pare că acest loc a adunat o mulțime de recenzii negative pe TripAdvisor, notează ziare.com.

Unde se află plaja desemnată „cel mai rău loc de pe Pământ”

Turiștii au fost avertizați să nu se apropie de plaja din stațiunea Southend-on-Sea, din Regatul Unit al Marii Britanii.

Jubilee Beach, considerată demult „o bijuterie” a stațiunilor de pe litoralul britanic, a ajuns pe lista celor 70 de zone din Marea Britanie  nerecomandate turiștilor.

Potrivit DailyMail, din cauza ploilor abundente din ultima vreme, deșeurile din rețeaua de canalizare au fost revărsate lângă plajă.

Această plajă, cunoscută și sub numele de City Beach, s-a confruntat de-a lungul anilor cu o serie de probleme.

Pe „lista celor mai bune lucruri de făcut în Southend-on-Sea”, publicată pe site-ul TripAdvisor, vizitarea acestei plaje se clasează pe ultimele locuri, cu o medie de trei stele din cinci și cu 82 de recenzii.

Turiștii nu au fost impresionați de această plajă

„Cel mai rău loc de pe Pământ. Evitați plaja, evitați orașul, evitați oamenii”, a scris un turist care a fost pe această plajă.

„Mai mulți traficanți de droguri, consumatori de droguri și vagabonzi decât oriunde altundeva, un loc absolut abisal”, este un alt comentariu.

„Evitați această plajă. Când am ajuns am văzut multe steaguri roșii pe măsură ce înaintam”, scrie într-o altă recenzie.

„O mulțime de gunoaie pe plaje și pe trotuare, apă murdară cu plastic în ea și, în general, este pur și simplu o plajă proastă”, a mai spus un utilizator.

„Tipul de oameni care vin aici este probabil motivul pentru care nu m-aș mai duce niciodată”, este un alt comentariu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`