Trei traficanți de droguri din București, prinși cu peste 4 kg de cocaină / Aceștia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile

Trei traficanți de droguri din București, prinși cu peste 4 kg de cocaină / Aceștia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile
Sursa foto: Freepik

Trei traficanți de droguri din București au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, după ce au fost puși sub acuzare de DIICOT. Aceștia au fost prinși cu 4,3 kg de cocaină din Germania și Olanda.

Cocaina era comercializată în cantități mari, de ordinul kilogramelor

Începând cu anul 2022, cei trei traficanți au format o grupare specializată în traficul internațional de droguri cu mare risc, potrivit unui comunicat al DIICOT.

Drogurile erau achiziționate din Germania și Olanda, fiind vândute ulterior pe teritoriul România. Aceștia comercializau cantități mari, de ordinul kilogramelor, persoanelor de încredere ale acestora.

Unul dintre ei se ocupa cu punerea la dispoziția grupării a mijloacelor financiare necesare, altul a fost cel care a negociat cumpărarea drogurilor și al treilea inculpat s-a ocupat de organizarea transportului în România.

La data de 23 februarie 2023, unul dintre traficanți a asigurat transportul cocainei din Germania în țara noastră. Drogurile au fost preluate după ce au ajuns pe raza municipiului București, de inculpatul care a asigurat finanțarea activității.

O parte din cantitatea de cocaină a fost predată celui de-al treilea inculpat care se ocupa cu comercializarea acesteia, potrivit digi24.ro.

Polițiștii din cadrul DGPMB – Poliția Sectorului 4, Secția 16 Poliție, au descoperit drogurile la data de 24 februarie 2023 printr-un control al autoturismului condus de inculpat.

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare a fost descoperită o cantitate de aproximativ 1,8 kilograme de cocaină.

Pe 28 februarie 2023, autoritățile au descoperit alte 2 kilograme de cocaină, care erau destinate aceleași grupări.

În total, cantitatea a ajuns la 4,3 kilograme de cocaină.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`