Trupa „Gaz pe Foc”, surpriză colosală pentru fani: „Să facă legătura între stilul care ne-a consacrat și viziunea noastră actuală despre muzică”

Trupa „Gaz pe Foc”, surpriză colosală pentru fani: „Să facă legătura între stilul care ne-a consacrat și viziunea noastră actuală despre muzică”
Foto: Facebook / Gaz pe Foc

Formația „Gaz pe Foc”, care a cunoscut un real succes în anii 2000, vine cu vești bune pentru fanii lor loiali.

Impresionați de reacția publicului, după ce Lucian Viziru și colegii de trupă s-au reunit anul trecut, formația a decis să continue proiectul și să lanseze și un nou album.

„Gaz pe Foc” revine

În 2022 Gaz pe Foc a marcat 30 de ani de la susținerea primului concert printr-o reuniune ce i-a bucurat atât pe fanii nostalgici, dar i-a făccut cunoscuți și publicului tânăr.

Lucian Viziru și colegii săi de trupă pregătesc o revenire în forță, încântați fiind de primirea de care au avut parte anul trecut. Trupa „Gaz pe Foc” a anunțat că va lansa un EP, intitulat Nestins, care va conține 3 piese.

„Să facă legătura între stilul care ne-a consacrat și viziunea noastră actuală despre muzică”

„În prezent traversăm, fiecare dintre noi, o perioadă frumoasă a maturității noastre, având copii adolescenți, parteneri de viata, profesii si pasiuni care ne împlinesc și, nu în ultimul rând, o formă fizică excelentă. Chiar dacă Gaz pe Foc a intrat în hiatus, în anii 2000, am rămas prieteni și am discutat adesea despre cum ar fi dacă într-o zi am reuni formația, am compune și cânta din nou, am lansa melodii noi și am reveni pe scenă.

Ceea ce s-a și întâmplat vara trecută, când ne-am reunit pentru o scurtă perioadă în sprijinul unei campanii caritabile. Reacția publicului – atât a fanilor noștri din anii ‘90, cât și a celor care ne-au descoperit’ mai târziu – a fost excelentă, așa ca am decis să continuăm și, în parteneriat cu Roton Music, să lansăm un EP, care să facă legătura între stilul care ne-a consacrat și viziunea noastră actuală despre muzică”,declară membrii trupei, potrivit Viva!.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:09 - O explozie nucleară ar putea salva Pământul de un asteroid de mari dimensiuni, spun oamenii de știință
19:08 - Florian Bodog îl contrazice pe Cîțu: Nu are nicio credibilitate. Eu nici nu cred că există o astfel de decizie. Probabil că o fi visat rău azi noapte (VIDEO)
18:52 - Care sunt cele mai frumoase cinci destinații de vacanță pe timp de toamnă. Câteva sunt foarte aproape de România
18:49 - Radu Miruță, despre decorarea lui Aurelian Bădulescu: O degradare a semnificației decorațiilor din partea Președintelui. Iohannis pare că își depășește recordurile de penibilitate în fiecare zi (VIDEO)
18:36 - Dani Oțil, uimit de ce se întâmplă în noul sezon Power Couple: „Mă uit la prima probă și nici nu îmi vine să …”
18:30 - Mesajul lăsat de bărbatul suspectat că a încercat să îl asasineze pe Donald Trump. Îi îndemna pe alții „să ducă treaba la capăt” și oferea și o recompensă
18:07 - Marcel Boloș: Nu s-a pus problema să lucrăm la impozitul progresiv. Rămânem cu cota unică, care știm că a produs mult bine pentru toți românii (VIDEO)
18:04 - Ce trebuie să facem de fiecare dată când tăiem o ceapă. Trucul simplu și ingenios care ne scapă de o mare problemă
17:57 - „Cadoul” care l-a costat 73.000 de lei pe un pensionar din Bacău. Metoda folosită de cele trei femei, care l-au lăsat pe bătrân fără bani
17:45 - Nicolae Ciucă: Marea Neagră trebuie să rămână liberă și deschisă. Am cerut o strategie a SUA